HjemOpskrifterNem kyllingepande

Nem kyllingepande

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 10 g smør
  • 2 dl Arla Karolines Køkken® fraiche paprika & chili 11%
  • 250 g kyllingeinderfileter
  • 0.5 tsk groft salt
  • 1 rød peberfrugt i strimler
  • 1 Bunch forårsløg i ringe
Tilbehør
  • kogte basmatiris eller pasta eller nudler

Sådan gør du

Sådan gør du
  • 1.
    Del kyllingeinderfileterne én eller to gange på langs.

  • 2.
    Varm en pande godt op med smørret og steg kyllingestykkerne ved kraftig varme i 3-5 min.

  • 3.
    Tilsæt fraiche og salt og kog ved jævn varme i ca. 1 min.

  • 4.
    Vend peberfrugt og forårsløg i saucen og server med kogte ris eller pasta.

Denne opskrift er udarbejdet af Arla

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2666 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
436 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.4 g
Protein: 41.8 %10.7 g
Kulhydrat: 11.4 %2.9 g
Fedt: 46.8 %5.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;