Sådan gør du
Sådan gør du
1.
Del kyllingeinderfileterne én eller to gange på langs.
2.
Varm en pande godt op med smørret og steg kyllingestykkerne ved kraftig varme i 3-5 min.
3.
Tilsæt fraiche og salt og kog ved jævn varme i ca. 1 min.
4.
Vend peberfrugt og forårsløg i saucen og server med kogte ris eller pasta.
Denne opskrift er udarbejdet af Arla
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2666 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
436 kj / 0 kcal
EnergifordelingFiber: | | 0.4 g |
Protein: | 41.8 % | 10.7 g |
Kulhydrat: | 11.4 % | 2.9 g |
Fedt: | 46.8 % | 5.5 g |
Alkohol: | 0 % | 0.0 g |