Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Nakkekoteletter med nem BBQ-sauce og bagte kartofler med purløgsdressing
Nakkekoteletter med nem BBQ-sauce og bagte kartofler med purløgsdressing
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
3 spsk HP sauce
0.5 dl tomatketchup
2 spsk sojasauce
2 spsk majsolie
1 fed hvidløg, knust
salt
sort peber
500 g nakkekoteletter
4 bagekartofler
150 g creme fraiche 5%
1 bundt purløg
1 spsk sød sennep
150 g salat mix
2 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
Sådan gør du
1.
Rør en marinade sammen af ketchup, HP Sauce, sojasauce, majsolie og knust hvidløg og smag til med salt og godt med sort peber.
2.
Smør marinaden på nakkekoteletterne, og lad dem trække, indtil de skal grilles.
3.
Skrub kartoflerne, og dup dem tørre.
4.
Prik dem et par steder med en kødnål, og pak hver kartoffel ind i alufolie.
5.
Læg kartoflerne i grillen ved indirekte varme i ca. 1 time. Du kan også bage dem i ovnen ved 200°C i en time.
6.
Nakkekoteletter grilles ved direkte varme, ca. 4 min. pr. side.
7.
Rør creme fraiche sammen med fintklippet purløg og sød sennep samt lidt salt og peber.
8.
Vend salaten med olivenolie og hvidvinseddike, og krydr med lidt salt og peber.
9.
Skær et snit i hver bagekartoffel, og servér med creme fraiche-dressingen.
SPISETID opskrift
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10031 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
493 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
22.2 %
6.4 g
Kulhydrat:
34.1 %
9.9 g
Fedt:
43.7 %
5.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;