Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Mørbrad med ovnbagte rodfrugter
Mørbrad med ovnbagte rodfrugter
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Rodfrugter og kartofler
600 g rodfrugter fx gulerødder, pastinak og persillerod
400 g små kartofler
2 bananskalotteløg
1 spsk olie
salt
sort peber
frisk timian eller frisk rosmarin
Svinemørbrad
1 svinemørbrad
salt
sort peber
olie til stegning
Tomatsalat
500 g tomater i forskellige farver og størrelser
1 burrata frisk mozzarella ost
frisk basilikum
Hvidløgsmayo
1.5 dl mayonnaise
1 knust fed hvidløg
Sådan gør du
Tilberedning
1.
Rens rodfrugter og kartofler og skær dem i mindre stykker.
2.
Pil løgene og skær dem i kvarte.
3.
Kom rodfrugter, kartofler og løg i en lille bradepande, hæld olie over og drys med salt, peber og friske urter.
4.
Bag grøntsagerne ved 225 grader (varmluft) i 15-20 min.
5.
Brun svinemørbraden på alle sider i lidt olie på en pande ved høj varme.
6.
Læg mørbraden oven på grøntsagerne og drys den med salt og peber.
7.
Sæt bradepanden tilbage i ovnen i yderligere 15-18 min. eller til rodfrugterne er møre og mørbraden færdigstegt (centrumstemperatur: 62-65 grader).
8.
Skær imens tomaterne i skiver og anret dem på et fad sammen med burrata og basilikumblade.
9.
Rør mayonnaisen sammen med hvidløg.
10.
Server mørbraden skiveskåret med rodfrugter, kartofler, tomatsalat og hvidløgsmayo.
Svin
Frokost
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10224 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
460 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
17.8 %
4.8 g
Kulhydrat:
22.6 %
6.1 g
Fedt:
59.6 %
7.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;