4 personer
50 g mayonnaise
25 g skyr
2 spsk. stærk chilisovs, Tabasco eller habanerosauce
1 lime + ekstra til servering
Salt. 125 g spidskål
100 g sukkerærter
1 tsk. Sukker
1 håndfuld ærteskud
8 torpedorejer (pankopanerede tigerrejer)
4 brioche hotdogbrød
1 tsk. chiliflager
Rør en dressing sammen af mayonnaise, skyr, chilisauce og ca. 1 spsk. limesaft. Smag til med lidt salt. Snit kålen meget fint, skær sukkerærter i tynde strimler, og vend det med 1 spsk. limesaft, sukker og en smule salt. Vend ærteskud i kålen lige inden servering. Varm rejerne i ovnen i 8-10 min. ved 225°C til de er sprøde. Lun også hotdogbrødene kort. Del hvert brød i to, så du får otte mini-hotdogbrød, og kom kålsalat og en reje i hver. Top med dressing, og pynt med chiliflager og evt. ekstra ærteskud og limebåde.
Energi pr. person: 1642KJ/392Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6 g.
Kulhydrat: 22,2 g.
Fedt: 12,7 g.