Mini-hotdogs med torpedorejer og spicy dressing

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Mini-hotdogs med torpedorejer og spicy dressing
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

50 g mayonnaise

25 g skyr

2 spsk. stærk chilisovs, Tabasco eller habanerosauce

1 lime + ekstra til servering

Salt. 125 g spidskål

100 g sukkerærter

1 tsk. Sukker

1 håndfuld ærteskud

8 torpedorejer (pankopanerede tigerrejer)

4 brioche hotdogbrød

1 tsk. chiliflager
 

Sådan gør du

Rør en dressing sammen af mayonnaise, skyr, chilisauce og ca. 1 spsk. limesaft. Smag til med lidt salt. Snit kålen meget fint, skær sukkerærter i tynde strimler, og vend det med 1 spsk. limesaft, sukker og en smule salt. Vend ærteskud i kålen lige inden servering. Varm rejerne i ovnen i 8-10 min. ved 225°C til de er sprøde. Lun også hotdogbrødene kort. Del hvert brød i to, så du får otte mini-hotdogbrød, og kom kålsalat og en reje i hver. Top med dressing, og pynt med chiliflager og evt. ekstra ærteskud og limebåde.

 

Energi pr. person: 1642KJ/392Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 6 g. 
Kulhydrat: 22,2 g. 
Fedt: 12,7 g.