HjemOpskrifterMini-hotdogs med torpedorejer og spicy dressing

Mini-hotdogs med torpedorejer og spicy dressing

Måltidstype:
Forret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 0.25 dl skyr naturel
  • 50 g mayonnaise
  • 2 spsk stærk chilisauce
  • 1 limefrugt + ekstra til servering
  • salt
  • 125 g spidskål
  • 100 g sukkerærter
  • 1 tsk sukker
  • 1 dl ærteskud
  • 8 torpedo rejer
  • 4 brioche hotdogbrød
  • 1 tsk chiliflage

Sådan gør du

  • 1.
    Rør en dressing sammen af mayonnaise, skyr, chilisauce og ca. 1 spsk. limesaft.

  • 2.
    Smag til med lidt salt.

  • 3.
    Snit kålen meget fint, skær sukkerærter i tynde strimler, og vend det med 1 spsk. limesaft, sukker og en smule salt.

  • 4.
    Vend ærteskud i kålen lige inden servering.

  • 5.
    Varm rejerne i ovnen i 8-10 min. ved 225°C til de er sprøde.

  • 6.
    Lun også hotdogbrødene kort.

  • 7.
    Del hvert brød i to, så du får otte mini-hotdogbrød, og kom kålsalat og en reje i hver.

  • 8.
    Top med dressing, og pynt med chiliflager og evt. ekstra ærteskud og limebåde.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5356 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
708 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 12.3 %5.1 g
Kulhydrat: 48.2 %20.1 g
Fedt: 39.5 %7.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;