HjemOpskrifterMelonsalat med agurk, ærter, mozzarella og basilikum-myntedressing

Melonsalat med agurk, ærter, mozzarella og basilikum-myntedressing

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • 0.5 friskpresset citronsaft
  • salt
  • sort peber
  • 90 g pinjekerner
  • 1 galiamelon
  • 150 g sukkerærter
  • 3 skoleagurker
  • 150 g mini friske mozzarella oste

Sådan gør du

  • 1.
    Kom mynte, basilikum, citronsaft og olivenolie i en blender sammen med lidt salt og peber, og blend til en grøn dressing.

  • 2.
    Rist pinjekernerne gyldne i en tør pande i 8 min. ved middel varme.

  • 3.
    Brug et parisiennejern til at lave kugler af melonen, eller skær den i tern.

  • 4.
    Kom dem i en skål.

  • 5.
    Skær ærter over på langs, og skær skoleagurkerne i tynde skiver på langs.

  • 6.
    Kom begge dele i skålen sammen med melon.

  • 7.
    Hæld vandet fra mozzarellakuglerne og kom dem i salaten.

  • 8.
    Vend dressingen i og drys pinjekerner over.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5442 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
467 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 13.9 %3.8 g
Kulhydrat: 19.4 %5.3 g
Fedt: 66.7 %8.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;