HjemOpskrifterMedister i fad med kartofler og fennikel

Medister i fad med kartofler og fennikel

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 700 g kartofler
  • 3 gulerødder
  • 1 fennikel
  • 2 rødløg
  • 2 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber
  • 1 1 håndfuld frisk timian
  • 800 g Friland medisterpølser
  • sennep og surt

Sådan gør du

Tilberedning
  • 1.
    Skræl eller skrub kartoflerne.

  • 2.
    Skær kartofler og gulerødder i grove stykker, og skær fennikel og rødløg i tykke både.

  • 3.
    Kom alle grøntsagerne i et stort ovnfast fad, og vend dem med olivenolie, salt, peber og timian – gem lidt timian til servering.

  • 4.
    Læg medisterpølsen ovenpå, og steg det hele i 25-30 min. ved 220 °C.

  • 5.
    Efter 15 min. vendes medisterpølsen forsigtigt.

  • 6.
    Drys med lidt frisk timian, og server med god sennep og lidt surt til.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11206 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
513 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 18.4 %5.6 g
Kulhydrat: 26.5 %8.0 g
Fedt: 55.1 %7.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;