Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Marokkanske lammeskanke med couscous

Ingen bedømmelser endnu
90-120 min
4 personer

Ingredienser

4 lammeskanke

Salt og sort peber

2 spsk. olivenolie

3 bananskalotteløg

3 gulerødder

2 fed hvidløg

1 spsk. finthakket ingefær

Revet skal og saft af 1 usprøjtet appelsin

1 chili

1 tsk. kanel

2 tsk. spidskommen

2 tsk. stødt koriander

1 spsk. paprika

1 dåse hakkede tomater

3 dl vand

1 dåse kikærter

100 g tørrede abrikoser

1 håndfuld mynte

 

Tilbehør: Couscous

Om råvarerne

Krydr lammet med salt og peber og brun dem i en gryde med olivenolie. Tag dem op og læg til side. Skær skalotteløg i skiver og skræl gulerødderne og skær dem i tykke skiver. Hak hvidløget. Kom løg og gulerødder i gryden og steg i ca. 5 min. Tilsæt hvidløg, ingefær, appelsinsaft- og skal, hakket chili, kanel, spidskommen, koriander og paprika og steg et par minutter. Kom lammet tilbage i gryden. Kom hakkede tomater og vand i og kom låg på. Lad kødet simre i 1½-2 timer til det er mørt.

Kom kikærter og abrikoser i gryden og lad det simre videre i 10 min. Drys med mynte og server med f.eks. couscous.

 

Energi pr. person: 2363KJ/565Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,4 g.
Kulhydrat: 5,5 g.
Fedt: 4,6 g.

Marokkanske lammeskanke med couscous

Krydr lammet med salt og peber og brun dem i en gryde med olivenolie. Tag dem op og læg til side. Skær skalotteløg i skiver og skræl gulerødderne og skær dem i tykke skiver. Hak hvidløget. Kom løg og gulerødder i gryden og steg i ca. 5 min. Tilsæt hvidløg, ingefær, appelsinsaft- og skal, hakket chili, kanel, spidskommen, koriander og paprika og steg et par minutter. Kom lammet tilbage i gryden. Kom hakkede tomater og vand i og kom låg på. Lad kødet simre i 1½-2 timer til det er mørt.

Kom kikærter og abrikoser i gryden og lad det simre videre i 10 min. Drys med mynte og server med f.eks. couscous.

 

Energi pr. person: 2363KJ/565Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,4 g.
Kulhydrat: 5,5 g.
Fedt: 4,6 g.