HjemOpskrifterMarinerede stenbiderrogn på ristet rugbrød

Marinerede stenbiderrogn på ristet rugbrød

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g fuldkornsrugbrød
  • 30 g smør
  • 250 glas renset stenbiderrogn
  • 1 tsk salt
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 finthakket rødløg
  • 1 dl purløg
  • 1 tsk friskkværnet peber
pynt:
  • purløg
  • citronskal (usprøjtet)

Sådan gør du

  • 1.
    Kom salt i den rensede stenbiderrogn og lad det trække, imens ristes rugbrødet.

  • 2.
    Smelt smør på en pande, rist rugbrød på begge sider til det er sprødt.

  • 3.
    Afkøles på køkkenrulle.

  • 4.
    Kom citronsaft, finthakket rødløg, purløg og kværnet peber i stenbiderrogn.

  • 5.
    Anret på fad stykker af ristet rugbrød, top med marineret stenbiderrogn og pynt med ekstra purløg og citronskal.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
89860 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
354 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.1 g
Protein: 50.4 %10.5 g
Kulhydrat: 13.5 %2.8 g
Fedt: 36.1 %3.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;