Marinerede stenbiderrogn på ristet rugbrød

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

200 g rugbrød, fuldkorn

30 g smør, saltet

 

250 g renset stenbiderrogn

1 tsk. salt

3 spsk. citronsaft

1 lille rødløg, fint hakket

1 dl purløg

1 tsk. sort peber, groft kværnet

 

Pynt:

Purløg

Citronskal fra usprøjtet citron

Sådan gør du

Kom salt i den rensede stenbiderrogn og lad det trække, imens ristes rugbrødet.

Smelt smør på en pande, rist rugbrød på begge sider til det er sprødt. Afkøles på køkkenrulle.

Kom citronsaft, finthakket rødløg, purløg og kværnet peber i stenbiderrogn.

Anret på fad stykker af ristet rugbrød, top med marineret stenbiderrogn og pynt med ekstra purløg og citronskal.

 

 

 

 

Energi pr. person:  999 Kj / 238 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,2 g.
Kulhydrat: 14,8 g.

Fedt: 6,7 g.