Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Marengskys

Ingen bedømmelser endnu
60-90 min
8 personer

Ingredienser

Antal: 40 stk.


2 æggehvider 

100 g sukker 

100 g flormelis 

Evt. rød farvepaste

Kom æggehvider i en helt ren skål, og sørg for, at der ikke er det mindste spor af æggeblomme i. Pisk hviderne stive, og drys så sukkeret i lidt ad gangen, mens du stadig pisker. Pisk marengsen i 8-10 min., til den er helt stiv, sej og blank. Sigt flormelis i, og vend det forsigtigt i marengsen. Brug evt. en smule farvepaste, hvis du vil lave lyserøde marengskys. Fyld marengsen i en sprøjtepose med stjernetylle, og sprøjt ud til små kys på bageplader med bagepapir. Bages i 1 time ved 100°C. Sluk ovnen, men undlad at åbne ovndøren i mindst 1 time – gerne mere – til marengsen er kølet af. På den måde undgår du, at de revner. 

 

Energi pr. person: 441KJ/105Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 2,6 g. 
Kulhydrat: 74,2 g.
Fedt: 0 g

Marengskys

Kom æggehvider i en helt ren skål, og sørg for, at der ikke er det mindste spor af æggeblomme i. Pisk hviderne stive, og drys så sukkeret i lidt ad gangen, mens du stadig pisker. Pisk marengsen i 8-10 min., til den er helt stiv, sej og blank. Sigt flormelis i, og vend det forsigtigt i marengsen. Brug evt. en smule farvepaste, hvis du vil lave lyserøde marengskys. Fyld marengsen i en sprøjtepose med stjernetylle, og sprøjt ud til små kys på bageplader med bagepapir. Bages i 1 time ved 100°C. Sluk ovnen, men undlad at åbne ovndøren i mindst 1 time – gerne mere – til marengsen er kølet af. På den måde undgår du, at de revner. 

 

Energi pr. person: 441KJ/105Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 2,6 g. 
Kulhydrat: 74,2 g.
Fedt: 0 g