Marcipanspecier med chokolade

fork and spoon
Brød og kager
clock
0-30 min
Marcipanspecier med chokolade
Del med en ven

Ingredienser

9 personer

150 g Easis marcipan

150 g blødt smør

90 g Easis Perfect Fit

250 g hvedemel

1 æggeblomme

85 g Easis mørk belgisk chokolade

50 g mandelflager

Sådan gør du

Kom marcipan, smør, Perfect Fit, hvedemel og æggeblomme i en foodprocessor og kør det sammen til en fast dej. Brug evt. hænderne til at samle dejen til sidst og ælt den let. Form dejen til to tykke pølser og lad dem hvile i køleskabet i 1 time.

Skær dem i skiver på knap en cm. tykkelse og læg på bageplader med bagepapir. Bag kagerne i ca. 10 min. ved 180°C. Lad kagerne køle af på en rist.

Smelt chokoladen og dekorer kagerne med den. Drys med mandelflager. Lad chokoladen hærde helt, før kagerne pakkes i kagedåser.

 

Energi pr. 100 g: 1831KJ/438Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein:  7,8 g.
Kulhydrat: 33 g.
Fedt: 29,1 g.