Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Marcipanspecier med chokolade

0-30 min
9 personer

Ingredienser

150 g Easis marcipan

150 g blødt smør

90 g Easis Perfect Fit

250 g hvedemel

1 æggeblomme

85 g Easis mørk belgisk chokolade

50 g mandelflager

Kom marcipan, smør, Perfect Fit, hvedemel og æggeblomme i en foodprocessor og kør det sammen til en fast dej. Brug evt. hænderne til at samle dejen til sidst og ælt den let. Form dejen til to tykke pølser og lad dem hvile i køleskabet i 1 time.

Skær dem i skiver på knap en cm. tykkelse og læg på bageplader med bagepapir. Bag kagerne i ca. 10 min. ved 180°C. Lad kagerne køle af på en rist.

Smelt chokoladen og dekorer kagerne med den. Drys med mandelflager. Lad chokoladen hærde helt, før kagerne pakkes i kagedåser.

 

Energi pr. 100 g: 1831KJ/438Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein:  7,8 g.
Kulhydrat: 33 g.
Fedt: 29,1 g.

Marcipanspecier med chokolade

Kom marcipan, smør, Perfect Fit, hvedemel og æggeblomme i en foodprocessor og kør det sammen til en fast dej. Brug evt. hænderne til at samle dejen til sidst og ælt den let. Form dejen til to tykke pølser og lad dem hvile i køleskabet i 1 time.

Skær dem i skiver på knap en cm. tykkelse og læg på bageplader med bagepapir. Bag kagerne i ca. 10 min. ved 180°C. Lad kagerne køle af på en rist.

Smelt chokoladen og dekorer kagerne med den. Drys med mandelflager. Lad chokoladen hærde helt, før kagerne pakkes i kagedåser.

 

Energi pr. 100 g: 1831KJ/438Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein:  7,8 g.
Kulhydrat: 33 g.
Fedt: 29,1 g.