9 personer
150 g Easis marcipan
150 g blødt smør
90 g Easis Perfect Fit
250 g hvedemel
1 æggeblomme
85 g Easis mørk belgisk chokolade
50 g mandelflager
Kom marcipan, smør, Perfect Fit, hvedemel og æggeblomme i en foodprocessor og kør det sammen til en fast dej. Brug evt. hænderne til at samle dejen til sidst og ælt den let. Form dejen til to tykke pølser og lad dem hvile i køleskabet i 1 time.
Skær dem i skiver på knap en cm. tykkelse og læg på bageplader med bagepapir. Bag kagerne i ca. 10 min. ved 180°C. Lad kagerne køle af på en rist.
Smelt chokoladen og dekorer kagerne med den. Drys med mandelflager. Lad chokoladen hærde helt, før kagerne pakkes i kagedåser.
Energi pr. 100 g: 1831KJ/438Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,8 g.
Kulhydrat: 33 g.
Fedt: 29,1 g.