HjemOpskrifterMarcipanspecier med chokolade

Marcipanspecier med chokolade

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

9 personer
  • 150 g Easis marcipan
  • 150 g blødt smør
  • 90 g EASIS perfect fit
  • 250 g hvedemel
  • 1 æggeblomme
  • 85 g Easis mørk chokolade
  • 50 g mandelflager

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom marcipan, smør, Perfect Fit, hvedemel og æggeblomme i en foodprocessor og kør det sammen til en fast dej.

  • 2.
    Brug evt. hænderne til at samle dejen til sidst og ælt den let.

  • 3.
    Form dejen til to tykke pølser og lad dem hvile i køleskabet i 1 time.

  • 4.
    Skær dem i skiver på knap en cm. tykkelse og læg på bageplader med bagepapir.

  • 5.
    Bag kagerne i ca. 10 min. ved 180°C.

  • 6.
    Lad kagerne køle af på en rist.

  • 7.
    Smelt chokoladen og dekorer kagerne med den.

  • 8.
    Drys med mandelflager.

  • 9.
    Lad chokoladen hærde helt, før kagerne pakkes i kagedåser.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14452 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1829 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.5 g
Protein: 6.4 %6.9 g
Kulhydrat: 39.8 %42.9 g
Fedt: 53.8 %26.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;