Lynstegt torsk med dampet spinat og sprød serranoskinke

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


8 skiver serrano skinke

1 spsk olivenolie



Torsk:

800 g torskefilet

2-3 fed hvidløg

50 g smør

50 g revet parmesan

500 g babyspinat



 

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader.
Beklæd en bradepande med bagepapir og fordel skinken på pladen. Steg den sprød i ovnen i 4-5 minutter.

Skyl spinaten grundigt. Opvarm olivenolie i en gryde og kom spinaten i gryden. Efter få minutter falder den sammen. Vend den rundt med et par grydeskeer til den er faldet helt sammen. Hold den varm til servering.

Smør en sauterpande med smør på siderne og i bunden. Læg fisken i gryden. Skær hvidløg i tynde skiver og læg dem ovenpå fisken. Drys med revet parmesan og fordel resten af smørret henover fisken. Læg låg på gryden og tænd for høj varme. Steg fisken i 5-6 minutter. Spises straks…..

Anret tallerkner med babyspinat og torsk ovenpå. Drys den sprøde skinke udover.

Opskriften er udarbejdet af madblogger og madskribent Marie Melchior.