Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Lun salat med balsamicoristede rodfrugter, mozzarella og estragonvinaigrette
Lun salat med balsamicoristede rodfrugter, mozzarella og estragonvinaigrette
Måltidstype:
Salater
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
300 g rødbeder
300 g gulerødder
300 g jordskokker
2 spsk olivenolie
2 spsk mørk balsamicoeddike
salt og sort peber
1 krølsalat
2 friske mozzarella oste
Estragonvinaigrette
2 tsk dijonsennep
2 spsk hvidvinseddike
1 tsk sukker
4 spsk olivenolie
2 spsk fint hakket estragonblade
salt og sort peber
Sådan gør du
1.
Skræl gulerødder og rødbeder, og skær dem i grove stykker.
2.
Skrub jordskokkerne grundigt, og del dem i halve.
3.
Vend rodfrugterne med olivenolie, balsamico og lidt salt og peber, og fordel dem i ét lag i en bradepande.
4.
Steg dem i 20 min. ved 200°C.
5.
Vend rundt i dem undervejs.
6.
Lad rodfrugterne køle let af.
7.
Pluk imens salaten i mindre stykker, og anret den på et fad eller tallerkener.
8.
Rør en dressing af dijonsennep, hvidvinseddike, sukker og olivenolie.
9.
Kom estragon i, og smag til med salt og peber.
10.
Kom de lune rodfrugter over salaten.
11.
Riv mozzarellaen i grove stykker, og top med den.
12.
Kom til sidst dressing på.
Grøntsager
Ost
SPISETID opskrift
Salater
Salater
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7758 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
563 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
10.1 %
3.3 g
Kulhydrat:
22.7 %
7.5 g
Fedt:
67.2 %
10.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;