Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Linsepostej med svampe og lynsyltede agurker og radiser
Linsepostej med svampe og lynsyltede agurker og radiser
Måltidstype:
Frokost
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
120+ min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 fed hvidløg
1 medium løg
250 g blandede svampe fx portobello, champignon eller shiitake
2 spsk olivenolie
2 blade frisk salvie
1 tsk frisk timian
salt og peber
2 spsk sojasauce
1 tsk rørsukker
400 g tørrede grønne linser (de skal være kogte)
3 skoleagurker
0.5 bundt radise
2 spsk hvidvinseddike
2 tsk sukker
1 håndfuld frisk kørvel
Sådan gør du
1.
Skær løg i små tern, og hak hvidløget fint.
2.
Rens svampene, og skær dem i skiver.
3.
Varm olien i en pande, og svits løgene, til de begynder at tage farve.
4.
Tilsæt svampe og hvidløg, og steg videre, til svampene ikke længere afgiver vand.
5.
Kom grofthakket salvie og timian i, og krydr med salt og peber.
6.
Tilsæt sojasauce og rørsukker, og lad det koge ind i 2 min.
7.
Sluk for varmen, og kom det hele i en foodprocessor sammen med de kogte linser.
8.
Blend til en cremet konsistens, og smag, om der mangler salt eller peber.
9.
Kom postejen i en form eller et glas, og kom det i køleskabet 2 timer, før den skal spises.
10.
Skær agurker og radiser i tynde skiver, og vend dem med eddike, sukker, lidt salt og peber.
11.
Lad dem trække i 30 min. til 2 timer.
12.
Vend til sidst kørvel i, og server sammen med postejen.
Grøntsager
SPISETID opskrift
Vegetar
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7860 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
737 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
5.2 g
Protein:
23.7 %
10.3 g
Kulhydrat:
61.4 %
26.6 g
Fedt:
14.9 %
3.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;