Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Leverpostej
Leverpostej
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
250 g griselever
100 g grise spæk
1 løg
1 æg
1.5 tsk groft salt
0.5 tsk groftkværnet peber
0.5 tsk stødt allehånde
0.5 tsk stødt nellike
70 g smør
50 g hvedemel
2.5 dl sødmælk
1 g smør til formen
Sådan gør du
1.
Hak lever, spæk og løg sammen i en foodprocessor.
2.
Du kan også hakke det hele i en kødhakker.
3.
Rør æg, salt og krydderier i.
4.
Smelt smørret i en gryde og rør melet i.
5.
Hæld mælken i lidt ad gangen, mens der piskes, så der ikke kommer klumper.
6.
Kog det op, så det tykner og kog videre i 3-4 min.
7.
Rør blandingen sammen med levermassen.
8.
Smør en postejform med 1 spsk. smør og hæld postejmassen i.
9.
Bages nederst i ovnen i 1½ time ved 175°C.
SPISETID opskrift
Pålæg
Svin
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9415 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1071 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.5 g
Protein:
13.3 %
8.4 g
Kulhydrat:
11.3 %
7.1 g
Fedt:
75.4 %
21.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;