Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Langtidshævet kernebrød - fuldkornsmærket opskrift
Langtidshævet kernebrød - fuldkornsmærket opskrift
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
2 personer
15 g gær
1 brød
0.5 liter koldt vand
0.5 tsk groft salt
1 spsk olie
150 g fuldkornshvedemel
100 g rugkerner
200 g grahamsmel
275 g hvedemel
Sådan gør du
1.
Rør gæren ud i vandet.
2.
Tilsæt salt, olie, fuldkornshvedemel, knækkede rugkerner og grahamsmel.
3.
Rør dejen godt sammen.
4.
Brug gerne en køkkenmaskine.
5.
Tilsæt hvedemelet og rør nogle min.
6.
Dejen skal være fugtig og klistret.
7.
Stil dejen køligt evt. i køleskab.
8.
Lad dejen hæve i 8-12 timer, fx natten over.
9.
Form dejen til et aflangt brød og læg den på bagepapir på en bageplade.
10.
Lad brødet efterhæve en times tid under et rent klæde.
11.
Pensl brødet med vand og snit det med en skarp kniv.
12.
Bag brødet ved 200 grader på midterste ovnribbe ca. 45 min.
13.
Tips Brødet kan fryses.
14.
Holdbarhed ca. 3 mdr. ved minus 18 grader. Gengivet med tilladelse fra Fødevarestyrelsen.
Klima Kærlig opskrift
Brød og kager
Morgenmad & Brunch
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10849 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
837 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
5.5 g
Protein:
11.8 %
5.8 g
Kulhydrat:
77.8 %
38.3 g
Fedt:
10.4 %
2.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;