4 personer
3 dl vand
5 g gær
12 g salt
250 g hvedemel
200 g durummel
2 rødløg
50 g Prima Donna
2 spsk. rosmarin
2 spsk. olivenolie
Rør vand, gær og salt sammen, og kom begge slags mel i. Ælt dejen sammen – den skal være lidt klistret – og kom den i en skål med plastfolie eller et vådt klæde over. Lad dejen hæve natten over på køkkenbordet. Skær løg i tynde strimler, og riv osten groft. Kom dejen i en bradepande med bagepapir i bunden. Fugt fingrene med vand, og lav fordybninger i dejen med fingerspidserne. Kom løg, ost og rosmarin over, og dryp med olie. Drys til sidst med lidt salt. Bag brødet i 12-15 min. ved 240°C. Tag det ud af bradepanden, og lad det køle af på en rist.
Tip: Opskriften passer til en form på ca. 25x35 cm.
Energi pr. pers.: 2168KJ/518Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,5 g.
Kulhydrat: 32,9 g.
Fedt: 4,3 g.