Langtidshævet foccacia med Prima Donna og rødløg

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Langtidshævet foccacia med Prima Donna og rødløg
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

3 dl vand

5 g gær

12 g salt

250 g hvedemel

200 g durummel

2 rødløg

50 g Prima Donna

2 spsk. rosmarin

2 spsk. olivenolie

Sådan gør du

Rør vand, gær og salt sammen, og kom begge slags mel i. Ælt dejen sammen – den skal være lidt klistret – og kom den i en skål med plastfolie eller et vådt klæde over. Lad dejen hæve natten over på køkkenbordet. Skær løg i tynde strimler, og riv osten groft. Kom dejen i en bradepande med bagepapir i bunden. Fugt fingrene med vand, og lav fordybninger i dejen med fingerspidserne. Kom løg, ost og rosmarin over, og dryp med olie. Drys til sidst med lidt salt. Bag brødet i 12-15 min. ved 240°C. Tag det ud af bradepanden, og lad det køle af på en rist.

Tip: Opskriften passer til en form på ca. 25x35 cm.

 

Energi pr. pers.: 2168KJ/518Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 6,5 g. 
Kulhydrat: 32,9 g. 
Fedt: 4,3 g.