HjemOpskrifterLangtidshævet foccacia med Prima Donna og rødløg

Langtidshævet foccacia med Prima Donna og rødløg

Måltidstype:
Brød og kager
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3 dl vand
  • 5 g gær
  • 12 g salt
  • 250 g hvedemel
  • 200 g durummel
  • 2 rødløg
  • 50 g primadonna ost
  • 2 spsk tørret rosmarin
  • 2 spsk olivenolie

Sådan gør du

  • 1.
    Rør vand, gær og salt sammen, og kom begge slags mel i.

  • 2.
    Ælt dejen sammen – den skal være lidt klistret – og kom den i en skål med plastfolie eller et vådt klæde over.

  • 3.
    Lad dejen hæve natten over på køkkenbordet.

  • 4.
    Skær løg i tynde strimler, og riv osten groft.

  • 5.
    Kom dejen i en bradepande med bagepapir i bunden.

  • 6.
    Fugt fingrene med vand, og lav fordybninger i dejen med fingerspidserne.

  • 7.
    Kom løg, ost og rosmarin over, og dryp med olie.

  • 8.
    Drys til sidst med lidt salt.

  • 9.
    Bag brødet i 12-15 min. ved 240°C.

  • 10.
    Tag det ud af bradepanden, og lad det køle af på en rist.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8728 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
860 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 12.5 %6.3 g
Kulhydrat: 66 %33.4 g
Fedt: 21.5 %5.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;