HjemOpskrifterLangtidshævet foccacia med druer og rosmarin

Langtidshævet foccacia med druer og rosmarin

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 5 g gær
  • 4 dl vand
  • 10 g havsalt
  • 2 spsk olivenolie
  • 300 g durummel
  • 250 g hvedemel
  • 100 g vindruer
  • 1- 2 rosmarinkviste
  • 1 spsk flagesalt + ekstra olivenolie til topping

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Opløs gær i vandet, og tilsæt salt og olivenolie.

  • 2.
    Kom begge slags mel i, og ælt dejen godt – gerne i en røremaskine, da det er en våd dej.

  • 3.
    Kom dejen i en beholder med låg, og lad den hæve ved stuetemperatur i 10-12 timer.

  • 4.
    Beklæd en bradepande med bagepapir, og skrab forsigtigt dejen deri, uden at slå for meget luft ud af den.

  • 5.
    Fugt fingrene med vand, og brug dem til at presse dejen ud i formen.

  • 6.
    Prik fordybninger i dejen, og fordel vindruerne.

  • 7.
    Drys med rosmarin, og lad dejen efterhæve i 30 min.

  • 8.
    Dryp til sidst med lidt olie, og drys med flagesalt.

  • 9.
    Bages ved 240°C i 15-20 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9243 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
828 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 11.4 %5.5 g
Kulhydrat: 75 %36.5 g
Fedt: 13.6 %3.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;