Sådan gør du
Tilberedning
1.
Kog kartoflerne i saltet vand indtil de er møre, men har lidt ”bid” tilbage.
2.
Imens skæres lammemørbraden fri fra sener.
3.
Drys med salt og friskkværnet sort peber.
4.
Grill lammemørbraden på en forvarmet grill i cirka 2 minutter på hver side, eller indtil den har en kernetemperatur på 58-60 grader.
5.
Lad lammemørbraden hvile ca. 5-10 minutter.
6.
Skyl og trim asparges, gulerødder og radiser.
7.
Asparges og gulerødder grilles, imens lammemørbraden hviler.
Pistaciepesto
1.
Kom pistacienødder, hvidløg, basilikum og olivenolie i en blender.
2.
Blend indtil det blevet til en grov, men cremet pesto.
3.
Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
Skær lammemørbraden i skiver. Servér med de kogte nye kartofler vendt i pistaciepesto, grillede grøntsager, radiser og friske ærter. Drys grøntsagerne med fetaost og frisk timian.
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11006 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
562 kj / 0 kcal
EnergifordelingFiber: | | 1.7 g |
Protein: | 22.1 % | 7.3 g |
Kulhydrat: | 21.9 % | 7.3 g |
Fedt: | 56 % | 8.5 g |
Alkohol: | 0 % | 0.0 g |