Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Lammekrone med rosmarin, pære og cider
Lammekrone med rosmarin, pære og cider
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
780 g lammekrone
salt og sort peber
2 spsk olivenolie
2 spsk frisk rosmarin, hakket
3 pærer
250 g skalotteløg
1 spsk frisk timian
2.5 dl tør æblecider (hvidvin kan også bruges)
25 g koldt smør i tern
Sådan gør du
1.
Krydr lammet med salt og peber.
2.
Brun det i en pande med 1 spsk. olivenolie, og kom det herefter i et ovnfast fad.
3.
Drys med halvdelen af rosmarinen.
4.
Steg lammet færdigt i ovnen ved 170°C i 20 min.
5.
Lad kødet hvile i 10 min., inden det skæres ud.
6.
Skær pærer i både, og skær de pillede skalotteløg i halve.
7.
Steg løgene i 1 spsk. olie i den pande, du brunede lammet i.
8.
Når løgene begynder at få lidt farve, tilsættes pærer, timian og resten af rosmarinen.
9.
Krydr med lidt salt og peber.
10.
Steg i et par minutter, og kom så cider ved.
11.
Lad cideren koge ind til det halve.
12.
Sluk for varmen, og pisk det kolde smør i, så saucen tykner.
13.
Server med lammet og eksempelvis ovnstegte kartofler eller rodfrugter til.
Lam
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3511 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
196 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
2.3 %
0.3 g
Kulhydrat:
46.3 %
5.3 g
Fedt:
49.7 %
2.6 g
Alkohol:
1.7 %
0.1 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;