HjemOpskrifterLammekoteletter med sauterede peberfrugter

Lammekoteletter med sauterede peberfrugter

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

  • 1 rød peberfrugt
  • 8 lammekoteletter
  • 1 grøn peberfrugt
  • 800 g kartofler
  • olivenolie
  • 1 tørret merian
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk tørret rosmarin
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • blandet salat

Sådan gør du

  • 1.
    Kartoflerne skæres i kvarte og vendes i en blanding af olivenolie, salt, peber, rosmarin, merian og hvidløg.

  • 2.
    Læg dem i et ildfast fad og steg dem 30-40 min. ved 200° C.

  • 3.
    Skær peberfrugterne i strimler og sautér dem i olivenolie 2-3 min.

  • 4.
    Lammekoteletterne krydres med salt og peber og steges i smør eller olivenolie på pande i 3-4 minutter på hver side.

  • 5.
    Anret peberfrugt og lam på midten af tallerkenen og server med råstegte kartofler og blandet grøn salat.

  • 6.
    Tip: Bland evt. salaten med fetaost, cherrytomater og sorte oliven.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10520 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
551 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 27.3 %8.8 g
Kulhydrat: 23.4 %7.6 g
Fedt: 49.3 %7.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;