Lammekoteletter med sauterede peberfrugter

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer



8 lammekoteletter

1 rød peberfrugt

1 grøn peberfrugt

Kartofler

Olivenolie

Merian

Hvidløg

Rosmarin

Salt og peber

Blandet salat

Sådan gør du

Kartoflerne skæres i kvarte og vendes i en blanding af olivenolie, salt, peber, rosmarin, merian og hvidløg.

Læg dem i et ildfast fad og steg dem 30-40 min. ved 200° C.

Skær peberfrugterne i strimler og sautér dem i olivenolie 2-3 min.

Lammekoteletterne krydres med salt og peber og steges i smør eller olivenolie på pande i 3-4 minutter på hver side.

Anret peberfrugt og lam på midten af tallerkenen og server med råstegte kartofler og blandet grøn salat.

Tip: Bland evt. salaten med fetaost, cherrytomater og sorte oliven.