Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Lammekølle med rosmarin og aspargesruller
Lammekølle med rosmarin og aspargesruller
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
100 g smør
1 kg lammekølle
0.5 dl finthakket frisk rosmarin
havsalt
friskkværnet peber
Aspargesruller:
2 bundter grønne asparges
8 parmaskinke
Tilbehør:
små kartofler
olivenolie
salt & sort peber
Sådan gør du
1.
Rør smør med hakket rosmarin, salt og kværnet peber.
2.
Kom smørblandingen på toppen af lammekøllen.
3.
Kom køllen i et ovnfast fad og steg den ca. 2 timer ved 190° C i midten af ovnen.
4.
Kom 2 dl vand eller lammebouillon i bunden af fadet.
5.
Undervejs kan man med fordel hælde noget af lammeskyen over lammekøllen så bliver den mere saftig.
6.
Dette gøres hver halve time.
7.
Når lammekøllen er færdig, lad den stå og trække i 15 min. inden udskæring.
8.
Hvis der er lidt lammesky kan man lige koge det op og servere til.
9.
Knæk bunden af hver asparges der hvor den knækker naturligt.
10.
Rul en hel eller halv skive parmaskinke omkring 3 stk. asparges.
11.
Læg aspargesrullerne på et stykke bagepapir i en bradepande.
12.
Kom rullerne i ovnen ved 225° C i 10 min.
13.
Anret på et fad skiver af den meget møre og saftige lammekølle.
14.
Serveres med aspargesruller og sprøde kartofler.
Lam
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10147 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
590 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
41.4 %
14.4 g
Kulhydrat:
1.9 %
0.7 g
Fedt:
56.7 %
9.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;