Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Jonathan Berntsen
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Lammekølle med mynte
Lammekølle med mynte
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 lammekølle
3 fed hvidløg
2 spsk grov sennep
2 dl hvidvin
1 dl oksebouillon
500 g couscousgryn
500 g sukkerærter
200 g ærter
1 håndfuld bredbladet persille
1 glas sort oliven
1 spsk friskpresset citronsaft
1 glas mynte gele
SÅDAN GØR DU
Lam
1.
Pil hvidløg og skær hvert fed i mindre stykker på langs, ca. 12 stykker ialt.
2.
Stik lammekøllen med en spids kniv over hele køllen ca. 12 steder og sæt et hvidløgsstykke i hvert hul.
3.
Gnid lammekøllen ind i sennep og læg det i et ovnfast fad.
4.
Hæld hvidvin og boullion ved.
5.
Sæt den i en opvarmet ovn og steg den ved 125° C i ca. 6 timer.
6.
Til sidst brunes den ved 250° C i ca. 10 min.
Couscous
1.
Tilbered couscousen efter anvisningen på pakken.
2.
Læg sukkerærter og ærter i en skål, hæld kogende vand over og lad det stå.
3.
Hak persillen og oliven og bland det med couscous.
4.
Tilsæt de afdryppede ærter og citronsaft og vend 2 spsk. myntegele i.
5.
Spis lammet med couscousblandingen og myntegele.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
20868 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
572 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
40.9 %
13.7 g
Kulhydrat:
33.5 %
11.3 g
Fedt:
22.9 %
3.5 g
Alkohol:
2.7 %
0.5 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;