Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Lammekølle med kartofler au papilotte og grillet hjertesalat
Lammekølle med kartofler au papilotte og grillet hjertesalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
lammekølle:
1 lammekølle
salt og friskkværnet peber
kartofler au papilotte:
800 g nye kartofler
250 g grønne asparges
1 dl citrontimian
grillet hjertesalat:
2 hjertesalat
bagt hvidløgsolie:
500 g ærter i bælg
500 g hestebønner
1 dl mynte
4 skiver brød
50 g parmigiano reggiano
250 g urte smør
Sådan gør du
1.
Lammekølle Gnid lammekøllen med salt og peber.
2.
Grill den godt af, og træk den til side på grillen.
3.
Grill den videre ved indirekte varme i cirka 1 ime.
4.
Tag køllen fra, og lad den trække i 20 min.
5.
Grill den herefter i 10 min., og lad den igen trække i yderligere 10 min., inden du skærer i den.
6.
Kartofler au papilotte Vask kartoflerne, og kog dem i saltet vand, til der stadig er godt bid i.
7.
Fordel dem på 4 stykker bagepapir sammen med asparges og citrontimian.
8.
Fold bagepapiret hen over, og luk det ved at folde det, til det ligner en pirog.
9.
Bag pakkerne ved indirekte varme i ca. 20 min.
10.
Server de åbne pakker med tynde skiver af asparges og urtesmør på toppen.
11.
Grillet hjertesalat Bælg hestebønner og ærter.
12.
Halver hjertesalat, og pensl med bagt hvidløgsolie.
13.
Kog hestebønner og ærter i 2 min.
14.
Hæld vandet fra, og vend dem med finthakket mynte.
15.
Grill hjertesalat og brød på skæresiden.
16.
Anret de grillede hjertesalater med ærter og hestebønner på toppen.
17.
Skær det grillede brød, og drys det udover samen med den revne ost.
Grøntsager
Lam
Salater
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
39662 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
788 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.2 g
Protein:
28.4 %
13.2 g
Kulhydrat:
30.6 %
14.2 g
Fedt:
41 %
8.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;