HjemOpskrifterLammekølle med kartofler au papilotte og grillet hjertesalat

Lammekølle med kartofler au papilotte og grillet hjertesalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
lammekølle:
  • 1 lammekølle
  • salt og friskkværnet peber
kartofler au papilotte:
  • 800 g nye kartofler
  • 250 g grønne asparges
  • 1 dl citrontimian
grillet hjertesalat:
  • 2 hjertesalat
bagt hvidløgsolie:
  • 500 g ærter i bælg
  • 500 g hestebønner
  • 1 dl mynte
  • 4 skiver brød
  • 50 g parmesanost
  • 250 g urte smør

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Lammekølle Gnid lammekøllen med salt og peber.

  • 2.
    Grill den godt af, og træk den til side på grillen.

  • 3.
    Grill den videre ved indirekte varme i cirka 1 ime.

  • 4.
    Tag køllen fra, og lad den trække i 20 min.

  • 5.
    Grill den herefter i 10 min., og lad den igen trække i yderligere 10 min., inden du skærer i den.

  • 6.
    Kartofler au papilotte Vask kartoflerne, og kog dem i saltet vand, til der stadig er godt bid i.

  • 7.
    Fordel dem på 4 stykker bagepapir sammen med asparges og citrontimian.

  • 8.
    Fold bagepapiret hen over, og luk det ved at folde det, til det ligner en pirog.

  • 9.
    Bag pakkerne ved indirekte varme i ca. 20 min.

  • 10.
    Server de åbne pakker med tynde skiver af asparges og urtesmør på toppen.

  • 11.
    Grillet hjertesalat Bælg hestebønner og ærter.

  • 12.
    Halver hjertesalat, og pensl med bagt hvidløgsolie.

  • 13.
    Kog hestebønner og ærter i 2 min.

  • 14.
    Hæld vandet fra, og vend dem med finthakket mynte.

  • 15.
    Grill hjertesalat og brød på skæresiden.

  • 16.
    Anret de grillede hjertesalater med ærter og hestebønner på toppen.

  • 17.
    Skær det grillede brød, og drys det udover samen med den revne ost.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
38375 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
782 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.1 g
Protein: 28.9 %13.3 g
Kulhydrat: 29.1 %13.4 g
Fedt: 42 %8.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;