Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Lammekølle med kartoffel og fennikelbund
Lammekølle med kartoffel og fennikelbund
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 fed hvidløg
1 lammekølle
4 friske rosmarinkviste
salt og sort peber
1 kg kartofler
2 fennikler
1 zittauerløg
4 dl grøntsagsbouillon
SÅDAN GØR DU
1.
Brug en spids kniv til at skære huller rundt omkring i lammekøllen.
2.
Hak hvidløg fint sammen med halvdelen af rosmarinen.
3.
Prop fyldet i hullerne i kødet og krydr lammekøllen grundigt med salt og peber hele vejen rundt.
4.
Skrub kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
5.
Skær fennikel og løg i tynde skiver.
6.
Bland grøntsagerne med resten af rosmarinen og fordel dem i et ovnfast fad.
7.
Krydr med salt og peber og hæld bouillon over.
8.
Læg lammekøllen over og steg det hele i ovnen i 1 time ved 200°C.
Lam
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
21126 kj / 5049 kcal
Næringsindhold pr. 100g
521 kj / 124 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
32.5 %
10.0 g
Kulhydrat:
17.1 %
5.2 g
Fedt:
50.4 %
7.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;