Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Lam i wok - nøglehulsmærket opskrift
Lam i wok - nøglehulsmærket opskrift
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 salat
250 g ekstrafine ærter
1 spsk koldpresset rapsolie
1 ærteskud
1 spsk kapers
250 g hvedekerner (koges efter anvisning)
500 g afpudset lammekød i 1x5 cm strimler
3 gulerødder i tynde skiver
5 forårsløg i tynde skiver
4 stilke rabarber i tynde skiver
1.5 spsk koldpresset rapsolie
1.5 dl æbleeddike
2 tsk groft salt
sort peber
evt. frisk dild
Sådan gør du
1.
Kom ærter i salaten og bland det med 1 spsk koldpresset rapsolie/olivenolie.
2.
Tilsæt ærtespirer eller skud og kapers - vend det rundt.
3.
Sæt wokken over, den skal være godt varm, og kom olien på.
4.
Brun kødet godt af, ca. 2-3 minutter.
5.
Tag kødet op af wokken og læg det på en tallerken.
6.
Kom endnu 1 spsk olie på, tilsæt de klargjorte grøntsager og steg i 4 minutter.
7.
Tilsæt kødet igen, fuld skrue på og tilsæt æbleeddike.
8.
Kog det sammen i ca. 2 min.
9.
Smag til med 2 tsk salt og peber og vend de kogte hvedekerner i.
10.
Pynt evt. retten med frisk dild.
11.
Udviklet af Claus Holm Gengivet med tilladelse fra Fødevarestyrelsen.
Lam
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12787 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
571 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.3 g
Protein:
16.2 %
5.4 g
Kulhydrat:
27 %
9.1 g
Fedt:
56.8 %
8.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;