HjemOpskrifterLaktosefri risalamande med kokosmælk

Laktosefri risalamande med kokosmælk

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 125 g grødris
  • 2 dl vand
  • 1 dåse kokosmælk
  • ½ tsk salt
  • ½ vaniljestang
  • 2 spsk honning
  • 50 g smuttede mandler
  • 2½ dl Arla® Laktosefri piskefløde 36%

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom grødris i en gryde med kokosmælk, vand, salt og kornene fra vaniljestangen samt selve stangen.

  • 2.
    Lad det koge op og sænk så varmen og lad grøden simre under låg i 30 min.

  • 3.
    Rør undervejs, så det ikke brænder på.

  • 4.
    Sluk for varmen og lad grøden trække under låg.

  • 5.
    Rør honning i og lad grøden køle helt ned.

  • 6.
    Hak mandlerne og pisk fløden til skum.

  • 7.
    Vend forsigtigt fløden og mandlerne i den kolde grød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9793 kj / 2341 kcal
Næringsindhold pr. 100g
924 kj / 221 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 5.6 %3.1 g
Kulhydrat: 26.6 %14.5 g
Fedt: 67.8 %16.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;