Laktosefri risalamande med kokosmælk

fork and spoon
Dessert
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

125 g grødris
2 dl vand
1 dåse kokosmælk
1 knsp. salt
½ vaniljestang
2 spsk. Honning
50 g smuttede mandler
2½ dl laktosefri piskefløde

Sådan gør du

Kom grødris i en gryde med kokosmælk, vand, salt og kornene fra vaniljestangen samt selve stangen. Lad det koge op og sænk så varmen og lad grøden simre under låg i 30 min. Rør undervejs, så det ikke brænder på. Sluk for varmen og lad grøden trække under låg. Rør honning i og lad grøden køle helt ned. Hak mandlerne og pisk fløden til skum. Vend forsigtigt fløden og mandlerne i den kolde grød.

Energi pr. person:1064 KJ/254Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,7 g.
Kulhydrat: 14,5 g.
Fedt: 9,1 g.