HjemOpskrifterLaktosefri risalamande med kokosmælk

Laktosefri risalamande med kokosmælk

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 125 g grødris
  • 2 dl vand
  • 1 dåse kokosmælk
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 vaniljestang
  • 2 spsk honning
  • 50 g smuttede mandler
  • 2.5 dl Arla® Laktosefri piskefløde 36%

Sådan gør du

  • 1.
    Kom grødris i en gryde med kokosmælk, vand, salt og kornene fra vaniljestangen samt selve stangen.

  • 2.
    Lad det koge op og sænk så varmen og lad grøden simre under låg i 30 min.

  • 3.
    Rør undervejs, så det ikke brænder på.

  • 4.
    Sluk for varmen og lad grøden trække under låg.

  • 5.
    Rør honning i og lad grøden køle helt ned.

  • 6.
    Hak mandlerne og pisk fløden til skum.

  • 7.
    Vend forsigtigt fløden og mandlerne i den kolde grød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10180 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
950 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 5.3 %2.9 g
Kulhydrat: 25.9 %14.5 g
Fedt: 68.8 %17.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;