HjemOpskrifterLaks med pasta og langtidsbagte tomater, persille og kapers

Laks med pasta og langtidsbagte tomater, persille og kapers

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 600 g laksefileter
  • citronskal (usprøjtet) af 1 citron
  • 500 g cherrytomater
  • 2 spsk olivenolie
  • friskkværnet peber og salt
  • 500 g frisk pasta, fettucine
  • 1 dl kruspersille, hakket
  • 2 spsk kapers, hakket
  • revet parmigiano reggiano

Sådan gør du

  • 1.
    Kom cherrytomater i et ovnfast fad med olivenolie, salt og kværnet peber ved 150° C i 1 time.

  • 2.
    Skær laksefileter i tern, krydr med salt, peber og revet citronskal, kom dem i et ovnfast fad og bag dem ved 200° C i 15 min.

  • 3.
    Kog frisk pasta efter anvisning, og vend den sammen med de bagte cherrytomater, hakket persille, hakket kapers og revet parmesanost.

  • 4.
    Anret de bagte laksefiletstykker i pastaretten og servér med revet citronskal.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9268 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
557 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 28 %9.2 g
Kulhydrat: 24.3 %8.0 g
Fedt: 47.7 %7.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;