Laks med pasta og langtidsbagte tomater, persille og kapers

fork and spoon
Hovedret
clock
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


600 g laksefilet

Revet citronskal, usprøjtet

500 g cherrytomater på stilk

2 spsk. olivenolie

Salt og peber

500 g frisk pasta, fettucine

1 dl hakket persille

2 spsk. kapers, hakket

Revet parmesanost

Sådan gør du

Kom cherrytomater i et ovnfast fad med olivenolie, salt og kværnet peber ved 150° C i 1 time. Skær laksefileter i tern, krydr med salt, peber og revet citronskal, kom dem i et ovnfast fad og bag dem ved 200° C i 15 min.

Kog frisk pasta efter anvisning, og vend den sammen med de bagte cherrytomater, hakket persille, hakket kapers og revet parmesanost. Anret de bagte laksefiletstykker i pastaretten og servér med revet citronskal.