Laks med citron-brødcrumble og grillet hjertesalat

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Laks med citron
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 stk laksefilet
2 skiver MENY Ølands-hvede-brød
1 spsk smør, smeltet
2 spsk sennep (hvis du har lyst til ekstra spice)
Revet skal af 1 ubehandlet citron
Salt og peber
4 hjertesalat
1 1/2 dl creme fraiche 18 %

Sådan gør du

Riv brødet til en grov rasp. Bland med smør, 1 spsk sennep og halvdelen af citronskallen. Krydr med salt og peber.

Læg laksen i en bradepande med skind-siden nedad. Smør resten af senneppen på oversiden af laksen og klem raspen fast ovenpå. Bages ved 180°C i 15 min.

Flæk hvert salathoved. Grill salaterne på en grillpande i 2 min på skæresiden. Rør creme fraiche og resten af citronskallen sammen, smag til med salt og peber. Server laksen med den grillede salat
og citrondressingen.

Energifordeling pr. person: 1933 KJ/462Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.
Protein: 12 g.
Kulhydrat: 8 g.
Fedt: 9 g.