Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Lagkage med råsyltede nektariner med krydderier og vaniljefløde
Lagkage med råsyltede nektariner med krydderier og vaniljefløde
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
1 frisk ingefær
ca. 1 kg. nektarin
1 vaniljestang
4 stjerneanis
2 stilke citrongræs
0.5 dl vand
500 g sukker
1 dl hindbærmarmelade
fløde creme
0.5 liter fløde
1 vaniljestang
40 g flormelis
pynt: frisk mynte
SÅDAN GØR DU
1.
Kog sukker op med vand og alle krydderier i ca. 20 min.
2.
Halver eller skær nektariner i både.
3.
Overhæld nektariner med krydder lagen og lad dem gerne stå natten over at trække.
4.
Let pisk fløden med vanilje korn og flormelis så den er smørbar.
5.
Anret 1 lagkagebund på et lagkage fad, smør med halvdelen af hindbærmarmeladen.
6.
Sigt væden fra nektarinerne.
7.
Kom 1/3 af de syltede nektariner på og fordel lidt af vaniljeflødecremen sammen med de syltede ferskner.
8.
Kom endnu en lagkagebund på, smør med hindbærmarmelade, halvdelen af de rå syltede nektariner på.
9.
Top med vanilje fløde cremen og pynt kagen af med resten nektarinerne og frisk mynte.
Fest
Kager
Lagkager
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10179 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
792 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.5 g
Protein:
0.3 %
0.1 g
Kulhydrat:
99.2 %
46.2 g
Fedt:
0.5 %
0.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;