Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 20

Lør: 10 - 18

Søn: lukket

 

Lagkage med råsyltede nektariner med krydderier og vaniljefløde

60-90 min
6 personer

Ingredienser

1 kg. nektariner

2 stænger lakridsrod ( kan undlades)

1 stykke frisk ingefær

1 stang vanilje

4 stjerne anis

2 stænger citrongræs

½ liter vand

½ kg sukker

2 lagkagebunde

1 dl hindbær marmelade

Fløde creme:

½ liter fløde

1 stang vanilje

40 g flormelis

Pynt: Frisk mynte

Om råvarerne

Kog sukker op med vand og alle krydderier i ca. 20 min. Halver eller skær nektariner i både.
Overhæld nektariner med krydder lagen og lad dem gerne stå natten over at trække. Let pisk fløden med vanilje korn og flormelis så den er smørbar.
Anret 1 lagkagebund på et lagkage fad, smør med halvdelen af hindbærmarmeladen. Sigt væden fra nektarinerne. Kom 1/3 af de syltede nektariner på og fordel lidt af 
vaniljeflødecremen sammen med de syltede ferskner.
Kom endnu en lagkagebund på, smør med hindbærmarmelade, halvdelen af de rå syltede nektariner på. Top med vanilje fløde cremen og pynt kagen af med resten nektarinerne og frisk mynte.

Energi pr. person:
2831 kJ   (674 kcal) 
Energifordeling pr. 100g 
Protein: 3 % 
Fedt: 33 %
Kulhydrat: 64 %

Lagkage med råsyltede ferskner

Kog sukker op med vand og alle krydderier i ca. 20 min. Halver eller skær nektariner i både.
Overhæld nektariner med krydder lagen og lad dem gerne stå natten over at trække. Let pisk fløden med vanilje korn og flormelis så den er smørbar.
Anret 1 lagkagebund på et lagkage fad, smør med halvdelen af hindbærmarmeladen. Sigt væden fra nektarinerne. Kom 1/3 af de syltede nektariner på og fordel lidt af 
vaniljeflødecremen sammen med de syltede ferskner.
Kom endnu en lagkagebund på, smør med hindbærmarmelade, halvdelen af de rå syltede nektariner på. Top med vanilje fløde cremen og pynt kagen af med resten nektarinerne og frisk mynte.

Energi pr. person:
2831 kJ   (674 kcal) 
Energifordeling pr. 100g 
Protein: 3 % 
Fedt: 33 %
Kulhydrat: 64 %