Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Lagkage med jordbær og blåbær

Bedømmelse (2)
0-30 min
8 personer

Ingredienser

Kagecreme

4 æggeblommer (behøver ikke være pasteauriseret, da cremen koges op)
1 tsk. vaniljepulver
4 spsk. sukker
4 tsk. Maizena majsstivelse
4 dl mandeldrik1 pakke lagkagebunde (3 stk./240 g)
250 g blåbær
250 g jordbær i skiver
1 stk. Alpro soja (251 g)
30 g Valor Milk chokolade, groft hakket

Om råvarerne

Kagecremen (laktosefri):

Pisk æggeblommer med vaniljepulver, sukker og majsstivelse sammen i en lille gryde ved medium varme. Pisk mandelmælken i lidt af gangen. Pisk ved lidt højere varme til ensartet konsistens og lad cremen boble ved kogepunktet i et par min. inden den tages af varmen og hældes i en skål.

Cremen filmes og stilles på køl til den er kold. Kan med fordel laves dagen før.

Find et lagkagefad, kom 1 bund på, halvdelen af kagecremen smøres i et jævnt lag på bunden. Kom skiver af jordbær så det dækker hele cremen. Kom endnu en bund på og fordel resten af kagecremen på bunden. Fordel blåbær på hele kagecremen, top med sidste lagkagebund.

Pisk Alpro soja cremen stift, dæk hele lagkagen med den piskede Alpro creme. Stil den køligt eller i køleskab inden brug.

Inden servering, pynt med revet chokolade og blåbær.

 

Energi pr. person:
1345 kJ (320 kcal)

Energifordeling pr. 100g
Protein: 6,5 %
Fedt: 40 %
Kulhydrat: 53,5 %

Kagecremen (laktosefri):

Pisk æggeblommer med vaniljepulver, sukker og majsstivelse sammen i en lille gryde ved medium varme. Pisk mandelmælken i lidt af gangen. Pisk ved lidt højere varme til ensartet konsistens og lad cremen boble ved kogepunktet i et par min. inden den tages af varmen og hældes i en skål.

Cremen filmes og stilles på køl til den er kold. Kan med fordel laves dagen før.

Find et lagkagefad, kom 1 bund på, halvdelen af kagecremen smøres i et jævnt lag på bunden. Kom skiver af jordbær så det dækker hele cremen. Kom endnu en bund på og fordel resten af kagecremen på bunden. Fordel blåbær på hele kagecremen, top med sidste lagkagebund.

Pisk Alpro soja cremen stift, dæk hele lagkagen med den piskede Alpro creme. Stil den køligt eller i køleskab inden brug.

Inden servering, pynt med revet chokolade og blåbær.

 

Energi pr. person:
1345 kJ (320 kcal)

Energifordeling pr. 100g
Protein: 6,5 %
Fedt: 40 %
Kulhydrat: 53,5 %