HjemOpskrifterLagkage med bær og makroner

Lagkage med bær og makroner

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 85 g Dr. Oetker kagecreme /1 brev
  • 5 dl sødmælk
  • 4 dl piskefløde
  • 3 lagkagebunde
  • 175 g hindbærmarmelade
  • 75 g makroner + 6-8 ekstra til pynt
  • 150 g friske blandede bær

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Bland brevets indhold med sødmælken.

  • 2.
    Pisk blandingen med en håndmikser i et minut.

  • 3.
    Sæt kagecremen på køl i 20 min., og rør den herefter igennem.

  • 4.
    Pisk fløden til skum, og vend den forsigtigt i kagecremen, så du får en konditorcreme.

  • 5.
    Kom cremen i en sprøjtepose med rund tylle.

  • 6.
    Læg en lagkagebund på et kagefad, og smør halvdelen af hindbærmarmeladen på.

  • 7.
    Sprøjt toppe af konditorcreme på hele bunden.

  • 8.
    Knus makronerne, og kom halvdelen på cremen – sørg for, at der ikke er makron på den yderste ring af cremetoppe, så kagen ser flot ud fra siden.

  • 9.
    Læg den næste lagkagebund forsigtigt oven på, og gentag med hindbærmarmelade, creme og resten af de knuste makroner.

  • 10.
    Pynt toppen med endnu et lag konditorcreme og kom bær og hele makroner på som pynt.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14749 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
899 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 6.2 %3.3 g
Kulhydrat: 47.2 %25.0 g
Fedt: 46.6 %11.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;