Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Lagkage med bær og makroner
Lagkage med bær og makroner
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
85 g Dr. Oetker kagecreme /1 brev
5 dl sødmælk
4 dl piskefløde
3 lagkagebunde
175 g hindbærmarmelade
75 g makroner + 6-8 ekstra til pynt
150 g friske blandede bær
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Bland brevets indhold med sødmælken.
2.
Pisk blandingen med en håndmikser i et minut.
3.
Sæt kagecremen på køl i 20 min., og rør den herefter igennem.
4.
Pisk fløden til skum, og vend den forsigtigt i kagecremen, så du får en konditorcreme.
5.
Kom cremen i en sprøjtepose med rund tylle.
6.
Læg en lagkagebund på et kagefad, og smør halvdelen af hindbærmarmeladen på.
7.
Sprøjt toppe af konditorcreme på hele bunden.
8.
Knus makronerne, og kom halvdelen på cremen – sørg for, at der ikke er makron på den yderste ring af cremetoppe, så kagen ser flot ud fra siden.
9.
Læg den næste lagkagebund forsigtigt oven på, og gentag med hindbærmarmelade, creme og resten af de knuste makroner.
10.
Pynt toppen med endnu et lag konditorcreme og kom bær og hele makroner på som pynt.
Kager
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14749 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
899 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
6.2 %
3.3 g
Kulhydrat:
47.2 %
25.0 g
Fedt:
46.6 %
11.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;