HjemOpskrifterKyllingesalat med sukkerærter, pære og karrydressing

Kyllingesalat med sukkerærter, pære og karrydressing

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 150 g sukkerærter
  • 2 kyllingebrystfileter
  • salt og sort peber
  • 1 spsk olivenolie
  • 50 g mandler
  • 2 spsk mangochutney
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 dl tykmælk
  • 1 tsk karry
  • 2 pærer
  • 1 crispsalat salat
  • 1 limefrugt

Sådan gør du

Sådan gør du
  • 1.
    Skær sukkerærterne i smalle strimler.

  • 2.
    Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og steg dem i en pande med olivenolie, 6 min. pr. side.

  • 3.
    Rist mandlerne gyldne i en pande eller i ovnen i 8 min. ved 180 grader C.

  • 4.
    Hak dem groft.

  • 5.
    Hak mangochutneyen, så der ikke er store klumper af mango, og rør det sammen med mayonnaise, tykmælk, karry og lidt salt og peber.

  • 6.
    Skær pærerne i tynde både, og anret sammen med salat revet i mindre stykker og sukkerærter.

  • 7.
    Riv kyllingen i grove trevler, læg dem på salaten, og top med dressingen og de ristede mandler.

  • 8.
    Servér med limebåde.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5881 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
494 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 26.6 %7.7 g
Kulhydrat: 22.7 %6.6 g
Fedt: 50.7 %6.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;