Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kyllingesalat med bacon, ristet brød og grønt
Kyllingesalat med bacon, ristet brød og grønt
Måltidstype:
Frokost
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
3 kyllingebryst
2 stilke bladselleri
2 skalotteløg
1 æble
1 dl creme fraiche 18%
1 spsk dijonsennep
1 dl mayonnaise
0.5 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet peber
100 g bacon
100 g surdejsbrød
1 tsk olivenolie
1 fed hvidløg
1 dl kruspersille
1 dl frisk kørvel
Sådan gør du
1.
Kog kyllingebrystfileterne i vand i cirka 10 minutter, til kødet er gennemstegt.
2.
Hak bladselleri og skalotteløg fint, og skær æblet i små tern.
3.
Mix bladselleri, skalotteløg og æble sammen med creme fraiche, dijonsennep og mayonnaise.
4.
Skær kyllingebrystfileterne i små tern, og vend det forsigtigt i blandingen.
5.
Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
6.
Læg bacon på en bradepande med bagepapir, og steg det ved 180 grader i en forvarmet ovn i cirka 10 minutter, eller til de er sprøde.
7.
Skær flutet i tynde skiver, og pensl med olivenolie.
8.
Rist skiverne på en stegepande, til de er varme og gyldne.
9.
Gnid herefter brødskiverne med et fed hvidløg.
10.
Kom kyllingesalaten i små skåle.
11.
Pynt af med sprød bacon, persille, kørvel og servér med de lune brødskiver.
12.
Tip: Brug resten af kyllingesalaten som fyld i varme bagekartofler.
13.
Rør evt. lidt karry i salaten for ekstra smag.
Salater
Fjerkræ
Frokost
Hovedret
Salater
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8185 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
774 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
23.9 %
10.9 g
Kulhydrat:
16.4 %
7.5 g
Fedt:
59.7 %
12.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;