Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Grill opskrifter
Ferieaktiviteter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Kyllingeoverlår med æble, selleri, perlebyg og tranebær
Kyllingeoverlår med æble, selleri, perlebyg og tranebær
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
250 g knoldselleri
1 zittauerløg
600 g kyllingeoverlår
salt & sort peber
1 spsk smør
1 spsk olivenolie
5 friske timiankviste
200 g perlebyg
⅘ liter hønsefond
2 æbler
75 g tørrede tranebær
1 bundt kørvel
SÅDAN GØR DU
1.
Skræl knoldsellerien, og skær den i små tern.
2.
Skær løg i små tern.
3.
Krydr kyllingen med salt og peber, og brun den i en blanding af smør og olie i en sauterpande.
4.
Tag den op af panden, og læg den til side.
5.
Kom selleri, løg og timian i og steg i 5 min., til grøntsagerne begynder at tage farve.
6.
Kom perlebyg og hønsefond i, og læg kyllingen tilbage ovenpå.
7.
Lad retten simre under låg i 40 min.
8.
Skær imens æbler i store tern.
9.
Kom dem i gryden sammen med tranebær i de sidste 10 min. af kogetiden.
10.
Til allersidst drysses med hakket kørvel.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15002 kj / 3586 kcal
Næringsindhold pr. 100g
650 kj / 155 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
31.2 %
11.9 g
Kulhydrat:
47.1 %
18.0 g
Fedt:
21.7 %
3.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;