Kyllinge gyros med myntedressing

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
kyllinge gyros
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 tsk tørret oregano

½ tsk tørre timian

½ tsk tørret rosmarin

1 tsk paprika

¼ tsk kanel

Salt og sort peber

260 g kyllingeinderfilet

1 spsk olivenolie

2 tomater

½ agurk

100 g feta i tern

1½ dl græsk yoghurt 10%

1 håndfuld frisk mynte. 4 pitabrød 

Sådan gør du

Bland krydderierne sammen og tilsæt 1 tsk groft salt og godt med sort peber. Vend kyllingestykkerne i krydderiblandingen. Varm olien i en pande og steg kyllingen til den er gennemstegt, ca. 10 min. ved middelhøj varme. Skær tomat og agurk i tern og vend med feta. Rør en dressing af yoghurt og finthakket mynte. Smag til med salt og peber. Fyld salat, kylling dressing i pitabrød eller rul brødene omkring fyldet. Skal du have retten med i madpakke, kan du evt. have dressingen med i en beholder ved siden af.

 

Energi pr. person: 1825KJ/436Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 9,4 g.

Kulhydrat: 16,3 g.

Fedt: 5,7 g.