Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kylling Saltimbocca med karamelliserede rodfrugter
Kylling Saltimbocca med karamelliserede rodfrugter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
salt & friskkværnet peber
4 kyllingefileter
4 skiver parmaskinke
8 friske salvieblade
1 spsk olivenolie
2 dl hvidvin
2 dl fløde
karamelliserede rodfrugter:
300 g persillerødder i mindre stykker
300 g pastinakker i mindre stykker
200 g gulerødder i mindre stykker
25 g smør
2 spsk honning
1 dl frisk basilikum
1 tsk friskpresset citronsaft
salt & friskkværnet peber
Sådan gør du
1.
Kom smør på en pande og lad det bruse op, kom honning på og lad det smelte sammen.
2.
Kom rodfrugter på panden og lad det småsimre i 20 min. til de er karamelliserede og stadig har ”bid”.
3.
Krydr med frisk basilikum, citronsaft, salt og kværnet peber.
4.
Kom olivenolie på en pande.
5.
Brun kyllingebryst på begge sider.
6.
Krydr med salt og peber.
7.
Kom 2 blade salvie på hvert kyllingebryst og pak et stykke parmaskinke omkring hvert bryst.
8.
Steg videre i panden i ca. 3 min på hver side.
9.
Tag de stegte kyllingebryster af panden og læg på en tallerken og hold dem lune.
10.
Kom hvidvin på panden og lad det bruse af.
11.
Kom fløde på og lad saucen koge lidt ned til en cremet konsistens.
12.
Kom kylling på et fad, hæld saucen op i en lille skål, og server med de karamelliserede rodfrugter og pynt med masser af basilikum.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7284 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
381 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
34.5 %
7.7 g
Kulhydrat:
29.5 %
6.6 g
Fedt:
28.2 %
2.9 g
Alkohol:
7.8 %
1.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;