HjemOpskrifterKylling i kokos

Kylling i kokos

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Kylling
  • 1 spsk kokosolie /solsikkeolie
  • 520 g kyllingeinderfileter
  • 25 g frisk ingefær, finthakket
  • 0.5 rød chilipeber, finthakket, efter eget valg af smag
  • 1 citrongræs i halve
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 1 dåse kokosmælk, 400 ml
  • 1 rød peberfrugt i strimler
  • 150 g savojkål i strimler
  • 2 rødløg i tynde både
  • 1 tsk friskpresset limesaft
    Tilbehør:
    • jasminris
      Pynt:
      • Ristede kokoschips og frisk koriander

      Sådan gør du

      • 1.
        Varm kokosolie op i en wok.

      • 2.
        Sauter kyllinge inderfilet til de er brune og godt stegte ca. 8 min.

      • 3.
        Kom ingefær, chili og citrongræs i og sauter sammen med sød chili sauce.

      • 4.
        Kom kokosmælken ved og lad det koge sammen i 2 min. inden grøntsager tilsættes. kog yderligere i 2-3 min. til grøntsager stadig er sprøde.

      • 5.
        Smag til med salt og limesaft.

      • 6.
        Pynt med ristede kokoschips og servér med jasminris.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      6873 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      458 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 0.7 g
      Protein: 33.6 %9.1 g
      Kulhydrat: 15 %4.0 g
      Fedt: 51.4 %6.4 g
      Alkohol: 0 %0.0 g
      ;