Kylling i kokos

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

520 g kyllinge inderfilet
1 spsk. kokosolie / solsikkeolie
25 g frisk ingefær, finthakket
½-1 chili, finthakket, efter eget valg af smag
1 stk. citrongræs i halve
2 spsk. sød chili sauce
1 ds. kokosmælk, 400 ml
1 rød peberfrugt i strimler
150 g strimlet kål, savojkål, spidskål, grønkål
2 rødløg i tynde både
1 stk. limesaft
Salt

Tilbehør:
Jasminris

Pynt:
Ristede Kokoschips og frisk koriander

Sådan gør du

Varm kokosolie op i en wok. Sauter kyllinge inderfilet til de er brune og godt stegte ca. 8 min. Kom ingefær, chili og citrongræs i og sauter sammen med sød chili sauce. Kom kokosmælken ved og lad det koge sammen i 2 min. inden grøntsager tilsættes. kog yderligere i 2-3 min. til grøntsager stadig er sprøde.
Smag til med salt og limesaft. Pynt med ristede kokoschips og servér med jasminris.