HjemOpskrifterKylling med aubergine, pasta og tomatsauce

Kylling med aubergine, pasta og tomatsauce

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 spsk olivenolie
  • 600 g kyllingeinderfileter
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 1 stort løg, finthakket, 125 g
  • 1 grøn squash i tern, 250 g
  • 1 aubergine i tern, 350 g
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike
  • 1 dåse hakket tomat, 400 g
  • 1 dl fløde
  • salt og friskkværnet peber
  • 400 g tørret pasta, penne eller skruer
    pynt:
    • frisk basilikum
      tilbehør:
      • friskrevet parmigiano reggiano

      Sådan gør du

      • 1.
        Varm olivenolie op i en wok.

      • 2.
        Brun kyllingestykker til de er gyldne i ca. 6 min.

      • 3.
        Kom hvidløg og løg ved og sauter i et par min. kom squash, auberginetern ved og lad dem blive gyldne.

      • 4.
        Kom mørk balsamicoeddike ved, hakket tomat og fløde.

      • 5.
        Lad det hele koge op i 5 min.

      • 6.
        Smag til med salt og kværnet peber, vendes sammen med pasta.

      • 7.
        Vend friske basilikumblade i retten og server med masser af friskrevet parmesanost.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      10350 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      537 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 1.3 g
      Protein: 32.4 %10.2 g
      Kulhydrat: 52.6 %16.6 g
      Fedt: 15 %2.2 g
      Alkohol: 0 %0.0 g
      ;