HjemOpskrifterKylling med aubergine, pasta og tomatsauce

Kylling med aubergine, pasta og tomatsauce

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 spsk olivenolie
  • 600 g kyllingeinderfileter
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 1 stort zittauerløg, finthakket, 125 g
  • 1 grøn squash i tern, 250 g
  • 1 aubergine i tern, 350 g
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike
  • 1 dåse hakkede tomater, 400 g
  • 1 dl fløde
  • salt og friskkværnet peber
  • 400 g tørret pasta, penne eller skruer
pynt:
  • friske basilikumblade
tilbehør:
  • friskrevet parmesanost

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Varm olivenolie op i en wok.

  • 2.
    Brun kyllingestykker til de er gyldne i ca. 6 min.

  • 3.
    Kom hvidløg og løg ved og sauter i et par min. kom squash, auberginetern ved og lad dem blive gyldne.

  • 4.
    Kom mørk balsamicoeddike ved, hakket tomat og fløde.

  • 5.
    Lad det hele koge op i 5 min.

  • 6.
    Smag til med salt og kværnet peber, vendes sammen med pasta.

  • 7.
    Vend friske basilikumblade i retten og server med masser af friskrevet parmesanost.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10338 kj / 2471 kcal
Næringsindhold pr. 100g
571 kj / 137 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 30.1 %10.1 g
Kulhydrat: 52.4 %17.6 g
Fedt: 17.5 %2.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;