Kylling med aubergine, pasta og tomatsauce

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
kylling
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

600 g kyllinginderfilet

2 spsk. olivenolie

2 fed hvidløg, knust

1 stort løg, finthakket, 125 g

1 squash i tern, 250 g

1 aubergine i tern , 350 g

1 spsk. mørk balsamicoeddike

1 ds. hakkede tomat, 400 g

1 dl fløde

Salt og kværnet peber

400 g tørret pasta, penne eller skruer
 

Pynt: Basilikumblade

Tilbehør: Friskrevet parmesanost

Sådan gør du

Varm olivenolie op i en wok. Brun kyllingestykker til de er gyldne i ca. 6 min.

Kom hvidløg og løg ved og sauter i et par min. kom squash, auberginetern ved og lad dem blive gyldne. Kom mørk balsamicoeddike ved, hakket tomat og fløde.

Lad det hele koge op i 5 min.

Smag til med salt og kværnet peber, vendes sammen med pasta. Vend friske basilikumblade i retten og server med masser af friskrevet parmesanost.

 

Energi pr. person: 3090 kJ / 736 kcal
Energifordeling pr. 100g
Protein: 26 %
Fedt: 28 %
Kulhydrat: 46 %