Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kulmulefilet og asparges
Kulmulefilet og asparges
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
700 g kulmuler
olie, til stegning
salt og friskkværnet peber
10 - 12 hvide asparges
25 g smør
purløg
Let hollandaisesauce:
2 past. æggeblommer
3 spsk creme fraiche 38%
50 g koldt smør i tern
friskpresset citronsaft
salt og friskkværnet peber
Pynt:
stenbiderrogn, efter eget valg
Tilbehør:
kogte kartoffel
Sådan gør du
1.
Skær kulmulefileten ud i portioner.
2.
Skræl hvide asparges med en tyndskræller og bræk enderne af, der hvor de knækker naturligt.
3.
Pisk æggeblommerne med creme fraiche over vandbad til massen er legeret og luftig.
4.
Pisk tern af koldt smør i æggeblandingen.
5.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
6.
Hold saucen lun over vandbad.
7.
Steg fisken på en meget varm pande med lidt olie på skindsiden i 2-3 min. til skindet er sprødt.
8.
Vendes én gang og steg videre i 3 min. til fisken føles fast og hvid i kødet.
9.
Krydr med salt og peber.
10.
Kom vand i bunden af en gryde og damp asparges med lidt smør og salt i 2 minutter, så der stadig er bid i dem.
11.
Servér den sprøde kulmule med hvide dampede asparges, pyntet med rogn, lun hollandaise og kartofler.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5637 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
490 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
38.4 %
11.1 g
Kulhydrat:
2.2 %
0.6 g
Fedt:
59.4 %
7.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;