HjemOpskrifterKrydret andebryst med appelsin-ingefær sauce

Krydret andebryst med appelsin-ingefær sauce

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 2 berberi andebryster med skind
  • ½ tsk stødt koriander
  • salt & sort peber
  • 200 g skalotteløg
  • 1 spsk revet frisk ingefær
  • 2 ubehandlede appelsiner
  • 2 tsk honning

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland spidskommen og koriander med salt og godt med sort peber.

  • 2.
    Krydr begge sider af andebrysterne med krydderblandingen og steg dem på en tør pande med skindsiden nedad i 6 min.

  • 3.
    Vend brysterne og steg dem færdige i 6-8 min.

  • 4.
    Tag dem af panden og lad dem trække, mens du laver saucen.

  • 5.
    Hæld lidt af fedtet fra panden og kom så fintsnittet skalotteløg i sammen med ingefær, revet skal af 1 appelsin og saften fra 2 appelsiner.

  • 6.
    Lad det koge lidt ind og kom så honning i.

  • 7.
    Server andebrysterne med appelsinsaucen over.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5825 kj / 1392 kcal
Næringsindhold pr. 100g
494 kj / 118 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 36.1 %10.5 g
Kulhydrat: 19.8 %5.8 g
Fedt: 44.1 %5.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;