Krydret andebryst med appelsin-ingefær sauce

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Andebryst
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Ingredienser
2 berberi andebryster
1 tsk stødt spidskommen
½ tsk stødt koriander
salt og sort peber
200 g skalotteløg
1 spsk revet ingefær
2 ubehandlede appelsiner
2 tsk honning

Sådan gør du

Bland spidskommen og koriander med salt og godt med sort peber. Krydr begge sider af andebrysterne med krydderblandingen og steg dem på en tør pande med skindsiden nedad i 6 min. Vend brysterne og steg dem færdige i 6-8 min. Tag dem af panden og lad dem trække, mens du laver saucen.

Hæld lidt af fedtet fra panden og kom så fintsnittet skalotteløg i sammen med ingefær, revet skal af 1 appelsin og saften fra 2 appelsiner. Lad det koge lidt ind og kom så honning i. Server andebrysterne med appelsinsaucen over. 

Energifordeling pr. person:
2681KJ/640Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.
Protein: 7,9 g.
Kulhydrat: 4,8 g.
Fedt: 25,4 g.