HjemOpskrifterKrydret andebryst med appelsin-ingefær sauce

Krydret andebryst med appelsin-ingefær sauce

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 2 berberi andebryster med skind
  • 0.5 tsk stødt koriander
  • salt & sort peber
  • 200 g skalotteløg
  • 1 spsk revet frisk ingefær
  • 2 ubehandlede appelsiner
  • 2 tsk honning

Sådan gør du

  • 1.
    Bland spidskommen og koriander med salt og godt med sort peber.

  • 2.
    Krydr begge sider af andebrysterne med krydderblandingen og steg dem på en tør pande med skindsiden nedad i 6 min.

  • 3.
    Vend brysterne og steg dem færdige i 6-8 min.

  • 4.
    Tag dem af panden og lad dem trække, mens du laver saucen.

  • 5.
    Hæld lidt af fedtet fra panden og kom så fintsnittet skalotteløg i sammen med ingefær, revet skal af 1 appelsin og saften fra 2 appelsiner.

  • 6.
    Lad det koge lidt ind og kom så honning i.

  • 7.
    Server andebrysterne med appelsinsaucen over.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4228 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
358 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 50.4 %10.6 g
Kulhydrat: 25.7 %5.4 g
Fedt: 23.9 %2.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;