4 personer
Ingredienser
2 berberi andebryster
1 tsk stødt spidskommen
½ tsk stødt koriander
salt og sort peber
200 g skalotteløg
1 spsk revet ingefær
2 ubehandlede appelsiner
2 tsk honning
Bland spidskommen og koriander med salt og godt med sort peber. Krydr begge sider af andebrysterne med krydderblandingen og steg dem på en tør pande med skindsiden nedad i 6 min. Vend brysterne og steg dem færdige i 6-8 min. Tag dem af panden og lad dem trække, mens du laver saucen.
Hæld lidt af fedtet fra panden og kom så fintsnittet skalotteløg i sammen med ingefær, revet skal af 1 appelsin og saften fra 2 appelsiner. Lad det koge lidt ind og kom så honning i. Server andebrysterne med appelsinsaucen over.
Energifordeling pr. person:
2681KJ/640Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.
Protein: 7,9 g.
Kulhydrat: 4,8 g.
Fedt: 25,4 g.