Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Krydderkage med tranebær og appelsinglasur
Krydderkage med tranebær og appelsinglasur
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
225 g blødt smør + ekstra til formen
200 g sukker
200 g brun farin
3 æg
2 spsk bagepulver
300 g hvedemel + ekstra til formen
250 g Arla Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10%
125 g tranebær
pynt:
200 g flormelis
3 spsk friskpresset appelsinsaft
2 tsk revet appelsinskal (usprøjtet)
25 g tranebær
Sådan gør du
1.
Rør smør sammen med begge slags sukker.
2.
Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk mellem hvert.
3.
Bland brunt bagepulver sammen med hvedemel, og rør det i dejen sammen med yoghurt.
4.
Smør en bundtkage-form eller anden randform på ca. 25x9 cm med et godt lag smør, og drys med et tyndt lag mel.
5.
Bank overskydende mel ud.
6.
Vend friske og tørrede tranebær i dejen, og kom den i kageformen.
7.
Bag kagen i ca. 1 time ved 180°C.
8.
Lad kagen køle af, og vend den forsigtigt ud af formen.
9.
Rør en glasur af flormelis og appelsinsaft.
10.
Tag 2 spsk. fra, og vend de friske tranebær i det.
11.
Hæld resten af glasuren over kagen, og pynt med tranebær og revet appelsinskal.
Kager
SPISETID opskrift
Dansk
Brød og kager
Dessert
Jul
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
23936 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1365 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
4.5 %
3.6 g
Kulhydrat:
60.1 %
48.2 g
Fedt:
35.4 %
13.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;