Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Koteletter i fad med kokosmælk
Koteletter i fad med kokosmælk
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 grisekoteletter
4 tsk karry
salt & sort peber
2 spsk olivenolie
1 løg
1 fed hvidløg
250 g champignoner
1 bundt grøn asparges
100 g sukkerærter
1 dåse kokosmælk
50 g rosiner
50 g peanuts
1 bundt frisk koriander
Tilbehør:
4 dl kogte basmatiris
2 dl mangochutney
Sådan gør du
1.
Tænd ovnen på 200 grader.
2.
Krydr koteletterne med halvdelen af karryen, salt og peber.
3.
Varm halvdelen af olien på en pande og brun koteletterne godt på begge sider.
4.
Læg koteletterne i et fad.
5.
Skær løgene i tynde ringe.
6.
Rens champignon og skær i skiver.
7.
Knæk den nederste træede ende af asparges og skær dem i snitter.
8.
Snit sukkerærter.
9.
Varm resten af olien på panden.
10.
Tilsæt karry og svits løg og champignon et par minutter sammen med presset hvidløg.
11.
Tilsæt asparges, sukkerærter og kokosmælk og kog op.
12.
Fordel grøntsager og kokosmælk over koteletterne.
13.
Stil fadet i ovnen i ca. 10 minutter til kødet er mørt.
14.
Tag fadet ud og drys med rosiner, peanuts og koriander.
15.
Servér retten med kogte ris og mango chutney.
16.
Tip Retten kan også serveres med nudler i stedet for ris.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16755 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
719 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
17.3 %
7.3 g
Kulhydrat:
47 %
19.9 g
Fedt:
35.7 %
6.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;