HjemOpskrifterKoteletter i fad med kokosmælk

Koteletter i fad med kokosmælk

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 grisekoteletter
  • 4 tsk karry
  • salt & sort peber
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 250 g champignoner
  • 1 bundt grøn asparges
  • 100 g sukkerærter
  • 1 dåse kokosmælk
  • 50 g rosiner
  • 50 g peanuts
  • 1 bundt frisk koriander
Tilbehør:
  • 4 dl kogte basmatiris
  • 2 dl mangochutney

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Tænd ovnen på 200 grader.

  • 2.
    Krydr koteletterne med halvdelen af karryen, salt og peber.

  • 3.
    Varm halvdelen af olien på en pande og brun koteletterne godt på begge sider.

  • 4.
    Læg koteletterne i et fad.

  • 5.
    Skær løgene i tynde ringe.

  • 6.
    Rens champignon og skær i skiver.

  • 7.
    Knæk den nederste træede ende af asparges og skær dem i snitter.

  • 8.
    Snit sukkerærter.

  • 9.
    Varm resten af olien på panden.

  • 10.
    Tilsæt karry og svits løg og champignon et par minutter sammen med presset hvidløg.

  • 11.
    Tilsæt asparges, sukkerærter og kokosmælk og kog op.

  • 12.
    Fordel grøntsager og kokosmælk over koteletterne.

  • 13.
    Stil fadet i ovnen i ca. 10 minutter til kødet er mørt.

  • 14.
    Tag fadet ud og drys med rosiner, peanuts og koriander.

  • 15.
    Servér retten med kogte ris og mango chutney.

  • 16.
    Tip Retten kan også serveres med nudler i stedet for ris.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16755 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
719 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 17.3 %7.3 g
Kulhydrat: 47 %19.9 g
Fedt: 35.7 %6.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;