HjemOpskrifterKonfektpakker med knas

Konfektpakker med knas

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 40 g hasselnødder
  • 180 g grofthakket mørk chokolade
  • 40 g havrefras
  • 35 g tørrede abrikoser i tern
  • 5 5 g frysetørrede hindbær

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Varm en pande op, rist hasselnødder til skallen begynder at løsne sig.

  • 2.
    Kom hasselnødderne i et viskestykke og rul skallen af.

  • 3.
    Hak hasselnødder og kom det i en skål (gem lidt af nødderne til pynt).

  • 4.
    Knus havrefras ned i skålen med nødder og abrikoser og 2/3 af de frysetørrede hindbær (gem resten til pynt).

  • 5.
    Chokoladen smeltes over vandbad og kommes herefter i skålen.

  • 6.
    Det hele røres sammen og kommes i små papirforme med ske og drys med de resterende hasselnødder og frysetørrede hindbær.

  • 7.
    Kom chokolade knas på køl.

  • 8.
    Server når de er størknet.

  • 9.
    Energi pr. person: 1542 Kj/367 kcal.

  • 10.
    Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 7,46 g.

  • 11.
    Kulhydrat: 57,30 g.

  • 12.
    Fedt: 25,2 g.

  • 13.
    Se trin-for-trin video.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5951 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2017 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 5.3 g
Protein: 6.3 %7.4 g
Kulhydrat: 43.3 %51.4 g
Fedt: 50.4 %27.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;