Konfektpakker med knas

fork and spoon
Brød og kager
clock
0-30 min
konfektpakker
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

40 g hasselnødder

180 g mørk chokolade, groft hakket

40 g havrefras

35 g tørrede abrikoser i tern

5 g frysetørrede hindbær

Sådan gør du

Varm en pande op, rist hasselnødder til skallen begynder at løsne sig. Kom hasselnødderne i et viskestykke og rul skallen af. Hak hasselnødder og kom det i en skål (gem lidt af nødderne til pynt).
Knus havrefras ned i skålen med nødder og abrikoser og 2/3 af de frysetørrede hindbær (gem resten til pynt). Chokoladen smeltes over vandbad og kommes herefter i skålen.

Det hele røres sammen og kommes i små papirforme med ske og drys med de resterende hasselnødder og frysetørrede hindbær. 

Kom chokolade knas på køl. Server når de er størknet. 

 

Energi pr. person: 1542 Kj/367 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,46 g.
Kulhydrat: 57,30 g. Fedt: 25,2 g.

 

Se trin-for-trin video