9 personer
Antal: 24 stk.
200 g Original ODENSE Marcipan
50 g amarenakirsebær, afdryppede
75 g ODENSE Nougat
150 g ODENSE Ruby Chokoladeknapper
Evt. 2 spsk. ODENSE Rosa Støv eller krymmel
Kom marcipanen i en skål. Hak kirsebærrene groft, og ælt dem ind i marcipanen. Form marcipanen til en pølse på ca. 5 cm tykkelse. Skær nougaten i 24 små tern. Skær marcipanrullen i 24 skiver, pak dem omkring hvert stykke nougat, og tril dem til kugler. Smelt 2/3 af chokoladen over vandbad eller i mikroovn. Tilsæt den resterende chokolade, og lad den smelte. Dyp hver kugle i chokoladen, og sæt dem på en bageplade med bagepapir på. Lad chokoladen størkne. Drys evt. med lidt rosa støv. Hvis du i stedet bruger krymmel, skal det drysses på, mens chokoladen er våd.
Energi pr. stk.: 386KJ/92Kcal.
Næringsindhold stk.:
Protein: 7,9 g.
Kulhydrat: 49,6 g.
Fedt: 28,9 g.