Konfektkugler med amarenakirsebær, nougat og ruby chokolade

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Konfektkugler med amarenakirsebær, nougat og ruby chokolade
Del med en ven

Ingredienser

9 personer

Antal: 24 stk. 


200 g Original ODENSE Marcipan

50 g amarenakirsebær, afdryppede

75 g ODENSE Nougat

150 g ODENSE Ruby Chokoladeknapper

Evt. 2 spsk. ODENSE Rosa Støv eller krymmel
 

Sådan gør du

Kom marcipanen i en skål. Hak kirsebærrene groft, og ælt dem ind i marcipanen. Form marcipanen til en pølse på ca. 5 cm tykkelse. Skær nougaten i 24 små tern. Skær marcipanrullen i 24 skiver, pak dem omkring hvert stykke nougat, og tril dem til kugler. Smelt 2/3 af chokoladen over vandbad eller i mikroovn. Tilsæt den resterende chokolade, og lad den smelte. Dyp hver kugle i chokoladen, og sæt dem på en bageplade med bagepapir på. Lad chokoladen størkne. Drys evt. med lidt rosa støv. Hvis du i stedet bruger krymmel, skal det drysses på, mens chokoladen er våd.

 

Energi pr. stk.: 386KJ/92Kcal. 

Næringsindhold stk.: 
Protein: 7,9 g. 
Kulhydrat: 49,6 g. 
Fedt: 28,9 g.