HjemOpskrifterKonfektkugler med amarenakirsebær, nougat og ruby chokolade

Konfektkugler med amarenakirsebær, nougat og ruby chokolade

Måltidstype:
Brød og kager
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

9 personer
  • 200 g bagemarcipan
  • 50 g amarenakirsebær
  • 75 g blød nougat
  • 150 g ruby chokolade knapper
  • krymmel eller rosa støv

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom marcipanen i en skål.

  • 2.
    Hak kirsebærrene groft, og ælt dem ind i marcipanen.

  • 3.
    Form marcipanen til en pølse på ca. 5 cm tykkelse.

  • 4.
    Skær nougaten i 24 små tern.

  • 5.
    Skær marcipanrullen i 24 skiver, pak dem omkring hvert stykke nougat, og tril dem til kugler.

  • 6.
    Smelt 2/3 af chokoladen over vandbad eller i mikroovn.

  • 7.
    Tilsæt den resterende chokolade, og lad den smelte.

  • 8.
    Dyp hver kugle i chokoladen, og sæt dem på en bageplade med bagepapir på.

  • 9.
    Lad chokoladen størkne.

  • 10.
    Drys evt. med lidt rosa støv.

  • 11.
    Hvis du i stedet bruger krymmel, skal det drysses på, mens chokoladen er våd.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9322 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1963 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 7.4 %8.6 g
Kulhydrat: 43.2 %49.9 g
Fedt: 49.4 %26.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;