HjemOpskrifterKoldskål med granola og bærkompot

Koldskål med granola og bærkompot

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 bæger friskhakket mynte
  • 250 g blandede bær - f.eks. jordbær, hindbær og blåbær
  • 1 liter Arla® ØKO koldskål 0,6%
  • 1 dl granola

Sådan gør du

  • 1.
    Tilberedning: Vend 250 g.

  • 2.
    Blandede bær, fx jordbær, hindbær og blåbær med en håndfuld frisk hakket mynte.

  • 3.
    Fordel 1 liter arla koldskål med citron i 4 skåle.

  • 4.
    Drys med bærkompot og 8 spsk. granola fra fx Karen Volf.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3669 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
276 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 21.5 %3.5 g
Kulhydrat: 60.5 %9.8 g
Fedt: 18 %1.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;