Kokosreder med nøddecreme og chokoladeæg

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Kokosreder med nøddecreme og chokoladeæg
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

Antal: 12 stk


50 g smør

200 g kokosmel

150 g sukker

100 g æggehvide

1 nip salt

150 g nøddecreme/nutella

75 g dragéæg

Sådan gør du

Smelt smørret. Rør kokosmel sammen med sukker, æggehvide og salt, og tilsæt smørret. Lad dejen stå i 10 min., og kom den på bageplader med bagepapir som 12 små toppe. Brug bagsiden af en måle-teske til at lave en fordybning i midten, så det ligner små reder. Bag kokosrederne ved 180°C i 12 min. Lad dem køle af, og fyld dem så med nøddecreme. Pynt med dragéæg.

 

Energi pr. stk.: 1240KJ/296Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 5,1 g. 
Kulhydrat: 42,5 g. 
Fedt: 32,6 g.