HjemOpskrifterKokosreder med nøddecreme og chokoladeæg

Kokosreder med nøddecreme og chokoladeæg

Måltidstype:
Brød og kager
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

12 kager
  • 200 g kokosmel
  • 50 g smør
  • 150 g sukker
  • 100 g æggehvide
  • 1 nip salt
  • 150 g nøddecreme / nutella
  • dragé påskeæg til pynt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Smelt smørret.

  • 2.
    Rør kokosmel sammen med sukker, æggehvide og salt, og tilsæt smørret.

  • 3.
    Lad dejen stå i 10 min., og kom den på bageplader med bagepapir som 12 små toppe.

  • 4.
    Brug bagsiden af en måle-teske til at lave en fordybning i midten, så det ligner små reder.

  • 5.
    Bag kokosrederne ved 180°C i 12 min.

  • 6.
    Lad dem køle af, og fyld dem så med nøddecreme.

  • 7.
    Pynt med dragéæg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10979 kj / 2624 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1689 kj / 404 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.9 g
Protein: 4.2 %4.2 g
Kulhydrat: 32.2 %32.0 g
Fedt: 63.6 %29.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;