Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Klassiske frikadeller
Klassiske frikadeller
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
500 g hakket grisekød
1½ tsk salt
friskkværnet sort peber
4 spsk hvedemel
0 1 æg
1½ dl sødmælk
1 zittauerløg
smør til stegning
SÅDAN GØR DU
1.
Kødet røres sammen med salt til det har en sammenhængende konsistens.
2.
Løget hakkes fint eller rives på et rivejern, alt efter ønsket størrelse og kommes herefter i farsen sammen med peber, mel, æg og mælk.
3.
Det hele røres godt sammen og farsen stilles på køl en halv time inden den skal bruges.
4.
Frikadellerne formes og steges i smør på en pande på begge sider ved jævn varme i ca. 5 minutter til de er gyldne.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3603 kj / 861 kcal
Næringsindhold pr. 100g
438 kj / 105 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.3 g
Protein:
60 %
15.5 g
Kulhydrat:
18.7 %
4.8 g
Fedt:
21.3 %
2.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;