HjemOpskrifterKlassisk andesauce

Klassisk andesauce

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 spsk hvedemel
  • 4 spsk andefedt fra stegning af and
  • 1 spsk ribsgelé
  • 1 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sort peber

Sådan gør du

  • 1.
    Smelt andefedtet i en gryde og tilsæt mel. Du skal bruge 8 dl.

  • 2.
    Rør mel og andefedt grundigt sammen ved jævn varme.

  • 3.
    Hæld andeskyen i gryden under omrøring.

  • 4.
    Kog saucen jævn, tilsæt fløde og kog derefter saucen op.

  • 5.
    Smag til med ribsgele samt salt og peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4214 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1988 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 2.2 %2.5 g
Kulhydrat: 15.1 %17.6 g
Fedt: 82.7 %44.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;