HjemOpskrifterKerneknækbrød med olivenolie

Kerneknækbrød med olivenolie

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl grovvalsede havregryn
  • 1 dl solsikkekerne
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl græskarkerner
  • 120 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl vand
  • 0.75 dl olie
  • 8 g salt

Sådan gør du

  • 1.
    Bland havregryn sammen med alle frøene, mel og bagepulver.

  • 2.
    Kom vand, olivenolie og salt i, og rør dejen sammen.

  • 3.
    Del dejen i to, og rul hvert stykke tyndt ud – det er nemmest mellem to stykker bagepapir.

  • 4.
    Fjern det øverste lag bagepapir, og læg det nederste med den udrullede dej over på en bageplade.

  • 5.
    Skær hver plade dej ud i 20 firkanter, og bag dem i 35 min. ved 175°C, eller til de føles helt tørre.

  • 6.
    Bræk knækbrødene fra hinanden, og opbevar i en lufttæt beholder.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9551 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1693 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 8.0 g
Protein: 11.7 %11.6 g
Kulhydrat: 21.3 %21.2 g
Fedt: 67 %30.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;