HjemOpskrifterKartoffelmad med rødløg, parmesan og bacon

Kartoffelmad med rødløg, parmesan og bacon

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 125 g bacon i skriver
  • 1 lille rødløg
  • 400 g små kartofler kogte og kolde
  • 4 skiver rugbrød
  • 1 spsk smør
  • 100 g mayonnaise
  • salt & sort peber
  • 2 spsk fintrevet parmigiano reggiano
  • lille 1 bakke karse

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Steg bacon sprødt i en tør pande, og lad det dryppe af på køkkenrulle.

  • 2.
    Skær rødløg i tynde skiver, og halvér kartoflerne.

  • 3.
    Smør rugbrødet med smør, og læg kartoflerne på.

  • 4.
    Kom mayonnaise på, og krydr med salt og peber.

  • 5.
    Knus bacon groft, og fordel den på toppen af kartoffelmadderne.

  • 6.
    Pynt med rødløg, og drys parmesan og karse på toppen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9076 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
909 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.8 g
Protein: 8.6 %4.6 g
Kulhydrat: 36 %19.3 g
Fedt: 55.4 %13.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;